Sera34 37+4 günlüğüz erkek bebek bekliyoruz devlet hastanesine gidiyorum normal dogum gözüküyor gelin beraber bekleyelim ne zaman nişan gelecek ne zaman sancı başlayacak çok merak edıyorum 😂🙄🥴❤️🥰
ecembugra53 Sera34 canım aynıyız bekliyoruz kasılma aşırı var lekelenme bile oldu bekliyoruz karnım asagıya düşmeye başladı 😊 bende devlette dogurcam normal görünüyor
Talhaannesi 36 haftanin içindeyim hic sanci belirti yok esim sen hamile degilsin sanki diyor cok sukur hamileligim guzel gecti sizde agri fln vsrmi
Sera34 Talhaannesi benimde maşaAllah çok iyi geçti sadece 34haftalıkken 6 gün hastanede yattım gebelik şekerimden dolayı halenda var ama diyetle düzene sokuyorum bizde hiç bişi yok agrı sancı bakalım ne zaman olucak 😂
Tibektas Talhaannesi ben 36+4 deyim 3 gündür bir anda şancı giriyor yaklaşık 20 25 dakika kıvranıyorum sonra geçiyor zorlamaya başladı beni 😒
Gzde_96 36+5 iz bizde benımde cok rahat gectı cok sukur hıc bır sorun yasamadım gecen haftaya kadar biraz gebelık tansıyonum var 1 haftadır takıpteyim 37+3 te dogum olucak 🙏🏻🥰
Zeeeynepp Gzde_96 benimde 37+2 de olacak inşallah pazartesi günü doğumum sezeryan olacak sabırsız bi kız geliyo nisanim geldi sancılarımız da başladı
Nehir08 Bende 36+2 yim 3 gündür sol bacağımı çekiyorum kalçamda kemiğim batıyor sanki yürüyemiyorum kızlar var mı böyle olan
Gzde_96 Sera34 13.7 14.8 arası cok nadir 15.8 oldu ondada doktorla iletişime geçiyoruz 20 dakıka dinlenip soguk bi duş aldıktan sonra düşüşe geçiyor canım
Aysegull34444 Bende 37+4 teyim 😊 Yeni yürüyüşten geldim 👍 Kızlar bişey sormak istiyorum son ayda hangi testler yapıldı size doktor bana bikaç test söyledi yaptırmadım sıkıldım artık kan vermekten sürekli sürekli😔
Dh52 Aysegull34444 [url=https://hizliresim.com/4Kwa12][img]https://i.hizliresim.com/4Kwa12.jpg[/img][/url]. Benden doğum öncesi olarak bunları istediler😊
Minikfilinannesi 37+3. Bazen gece regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor ama çok nadir. Sabırsızlıkla bekliyoruz kızımızı. Sağlıkla gelsinler 🌸
Esraizzet Sera34 aynen ya Bian once gelsin istiyom ben iyice daralmaya başladım hiç böyle olmamıştım son Bikacgundur iyice zorlanır oldum .Sizde durumlar nasıl ya?
Gzde_96 Zeeeynepp benımde pazartesiydi eşimin işinden dolayı salıya olsun dedik 😊 kaç kilo bebişin acaba insallah hiç kuveze girmeden kucagımıza alırız 🙏🏻
Zerrin3yanteri Zeeeynepp merhaba ben de 37+2’yim. Henüz nişanım gelmedi ama son 4- 5 gündür kasılmalarım arttı. Size neden sezaryen dedi doktorunuz? İnşallah sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza🤲🏻🌸
ecembugra53 Sera34 geçen hafta geldi canım halen gelmedi bebiş 😂 bekliyoruz bişey yapmadım squat yapmaya başladım bol yürüyüş yürüyordum öyle hissetim