Nurr24 Kızlar ne eski isimlerden ne de çok ucuk kaçık söylenmeyecek bi isim istiyorum önerilerinizi bekliyorum
1yildirim sherlock_anne Gökçe’yi çok istemiştimm, diretmiştim ama… Eşim istemeyince olmadı maalesef. Begüm koyduk. Begüm’ü de seviyoruzz💓💓
Epifenomen sherlock_anne ay zayıf vallahi isimden ötürü müymüş😄 covid geçirdim 34 haftalıkken 31de kaldı yarın göreceğiz ne olduğunu ama minyon bir bebek olacak 4 kilo doğurmayı bekleme demişti en başından😄
sherlock_anne Epifenomen gökçe olmamış anlamına da geliyormuş , gök domates gök armut gibi mesela . Benim kız 2450 doğmuştu 2270 ile hastaneden çıkmıştık 😂 halada zayıf olmamış armutçuk
Epifenomen sherlock_anne aaa👀 kız bizim fasulyeler ondan çimlenmiyormuş ya 🙈 bileydim başka isim koyardık 😄 şaka bir yana Allah sağlıklı olmalarını nasip etsin kuzum, erken mi doğdu yoksa hep mi küçük gitti öyle
Esraaelisa1 Nurr24 Ben elisa koyacağım 👼🏻 İlay Ece , Nare , Asya Narin , Alya dua , Lina , Roza Nil , Esila , Meyra , Elif Sare , Hafsa Sare 💜🌸
sherlock_anne Epifenomen amiinn canım 🌸 allah sağlık versin yeterki 30-31. haftaya kadar herşey normaldi hatta ölçümleri önden gidiyordu sonra durdu sonra geriye düştü anne karnında gelişim geriliği dediler. 38. Haftada 33-34 ile uyumlu doğurttular 🥰 her bebeğin kaderine düşen bir ismi oluyor benim kızım gökçenin ismi 76 yıl gökçe ismini koymayı bekleyen babannemden kaldı. O vefat ettikten 5 sene sonra kızım doğdu. Babannemin isteği 81 yıl sonra oldu neredeyse bir asır. Belki isimden belki değil ama yine koyardım ya gökçeyi 🥰