MinelinAnnesi Mom092 Bu dönemlerde evet biraz acımasızca vuruyolar ama korkmayın normalmiş bu acılar☺️ Cadı kızlarımızın canları sağolsun🙏🏻 Sağlıkla kavuşun inşallah, negatif düşünmeyin🥰
Mom092 MinelinAnnesi kiz cocuklari aşağıda oluyomus heralde oyle bi okumustum 🥰 insallaah canim benim cumlemizin evladi sag salim gelsin 🤲🏻
babymrv Mom092 normal bence benim de o haftalarda öyle olmuştu meğer alt karnıma yatmış o sebeple tam hissedememişim. Öbür hafta düzelmişti 🙃
Umutluuu Mom092 bende 24 haftalık hamileyim. 22.haftadan beri ara ara aşağı vuruyor. Birde ben serklajlıyım ondanda korktum. Doktoruma sorduğumda çok normal korkma rahat ol dedi. Olağan bişeymiş yani ama genede bi doktorunuza sorun.
Mom092 Umutluuu oyleymis canim cogu annemiz burda o tur soylemlerde bulunuyodu cok asagidan vuruyo karnimda hissetmiyom ben bu cocugu asagida 😂
Bernayben Benimki erkek ama aynen o şekilde vuruyor. Bazen diyorum ayağı dışarı fırlayacak😂😂🐣 22. Haftadayız biz de.
Mom092 Bernayben demekki kiz erkek farketmiyo☺️ Aman saglikli olsunlarda genel olarak cevaplar ayni icim rahatladi 😊
Gceylin Benim de erkek 24 haftalik.asagida olmasinin kiz erkek alakasi yok. Su an yerleri genis ayaklar asagidaysa asagi vuruyor dedi doktor korkulcak bisey degil
Busegul35 24 haftalığız hala aşağı vurduğu oluyor bazen karnıma bazen vajınama rahatsız ediyor ama sıkıntı yok demıstı doktorum cınsıyet le alakası yok bnce erkek bnmkısıde
Mom092 Busegul35 bilmem oyle okumustum geneli kizlar asagida oluyo diye bi muayeneme gidersem sorucam 😊