-Aysenur- Cicek sepetine bi goz atin derim cok uygun seyler vaaarr ben bu kapi susunun aynisini 60a almistim burdan😊
ikizminikler -Aysenur- kapı süsü yaptırdım ama gözüm kaldı bunda 😂 beşiğe veya dolaba yapıştırılabilir 🌸
husmus4343 -Aysenur- kızlar çok güzelmiş de bulunduğum bölge küçük bir ilçe çiçek sepeti gelmiyor ne yapabilirim
Arasarzu -Aysenur- Sipariş verdim kaç günde geliyor yorumlarda çok hızlı geldigini söylemisler birde memnun musunuz güzel mi 😊🤗
Sen1meleksin ikizminikler ay bende bayıldım güzel fikirrr beşiğe nasıl olur ki mesela😃ya bide ben oda yapmıyorum daha atama durumlarımız var inşaaallah gittiğimiz eve yapayım dedim ama almak istedim
ikizminikler Sen1meleksin mobilya beşiğim var onun düz kısmına olabilir yada baş ucuna duvara asılabilir
Halimer Hastane için uygun olmazmı kızlar peki diğer instagram sitelerinde yasrıklı kapı süsleri varya çok pahalı geliyo
-Aysenur- husmus4343 mesgalem. Com diye bir site yapiyor isterseniz kendileriyle instgram uzerinden konusabilirsiniz ptt kargo ile gonderim yaparsa gelir bulundugunuz yere