Paramedik Prensannesii38 bende aynı model aldim 28 tl ye gayet güzel bence tabi bimdekiler daha güzeldi
Eceunverkanra Heyecandorukta Ben sabahtan gittigim icin vardi ama olculeri besigimiz icin buyuktu cok ondan almadim ama desenleri cok guzeldi kumasinin kalitesini bilmiyorum 🤷🏼♀️
Prensannesii38 Paramedik Vala canım hamıleyken bımden de almıstım granul sabunla yıkayınca rengı soldu bunuda sevdım uygun
Prensannesii38 Paramedik canım guzel ama granul sabun yapıomus solma sen yıkarsa normal bebek deterjanı ile yıka
Epifenomen Esraaelisa1 nevresim takımını sormuş arkadaş, onun için sert dedim canım babynest e değil😌
Esraaelisa1 Epifenomen AA pardon 😂 bende baby nestti instagramdan yaptırdım çok kaliteli kumaşı falan ama BİM’e şoka falan gelenler yumuşak 🙄
Epifenomen Esraaelisa1 ben bime geleni aldım ama sanırım kedim onu kullanmaya izin vermeyecek sahiplendi 🙈 almayı düşünmüyordum kedime yatak oldu biraz yumuşak gerçekten ama a101dekinden iyi
Semra93 Heyecandorukta örme de aldım onda sorun cikmadi.waikikide ki boncuk battaniyeyi tavsiye ederim yumuşacık keşke büyüklere de olsa o battaniye den😄😄
FtmSyf Semra93 yaa hiç öyle gibide değildi aslında kumaşı şaşırdim sertlestigine iyiki tek almışım ozaman