BBYaman CeydaAyaz gaviscon eczanede alabiliyosun ciğneme tableti veya şurup. Ama onun yerine sarı leblebi ve bir bardak süt iç veya elma ye geçiriyor ben ilaçtan oyle kurtuldum
SerapUGR CeydaAyaz hasta olmazsan eğer dondurmada iyi geliyo mide yanmasına bu uygulamanın önerisiydi 😊
CeydaAyaz BBYaman yapmadıgım sey kalmadı canım geceden berı kıvranıyorım canım burnuma geldı artık sonuncu ayımdayım hıc ılac kullanmadım ama artık dayanamıyorum sütte fayda etmıyor 😖
Mine Bende de dünden beri var süt içince baya rahatlıyor soğuk süt şimdilik iyi inşallah çözüm olur yoksa doktoruma gidince bende ilaç isteyeceğim 🤦🏻♀️
CeydaAyaz Mine okadar süt içtimki canım bu sefer karnım agrımaya basladı ınankı 😖😖 valla nasıl gecıcek bılmıyorum saglık ocagına gıdıyım dedım barı yazarlarmı bılmıyorum esımde ısten gelene kadar mahfolurum heralde doktorumda uzakta
BBYaman CeydaAyaz sarı leblebiyi dene bende cok sey denedim malesefki gaviscon vs ama sarı leblebi gercekten yardımcı oldu
BBYaman CeydaAyaz gaviscon recetesiz veriliyor gaviscon duo var o daha etkili ama bende yardım etmiyo artık gece uykudan uyanıyordum siz deneyin belki yardımcı olur ben bir haftada 1 kutu bitiriyodum leblebiyi ogrendim denedim valla daha uzun çare oldu
CeydaAyaz BBYaman Allahtan umut kesılmez bı okaldı canım onuda denıyım bu haftaya kadar agzıma ılac surmedım ama dayanamıyorum artık uykusuzluk hat safada yatakta donemıyorum yatamıyorum kavruluyor mıdem allah yardımcımız olsun canım saglıkla gelsınler cok sagol 🙏🏻
CeydaAyaz SerapUGR buzlu suları nasıl ıcıyorum bır bılsen 😔😔 bebeğime bısey olmasında ben suan grıbe falan razıyım
BBYaman CeydaAyaz bende oyleydim gece uyanıyodum uyku sıfır sinir krizi geçiryodum artık uyuyamamaktan miğdem yancak diye korkudan ne yesem diye dusunuyordum ama gercekten leblebi miğde suyunu çektiği için rahatlatıyor. Artık miğdemden yana rahat uykudayım uyumadan 15dk once 🥛 ve leblebi yapınca miiis 😍
Asyam CeydaAyaz ben neler çektim mide yanmasından halada çekiyorum hiç bişey tam fayda etmiyor maalesef şurup anlık rahatlatıyor ama 1 saat sonra geri başlıyor. Şurup yoksa evde soda da etkili canım tavsiye ederim rahatlatıyor Baya.. soda yoksa da yeşil elma ya da ayva deneyebilirsin😊
Prensm CeydaAyaz Aynı şekilde bende öyleyim 😞 Hem Ağrı hem yanma doktoru aramıştım bana lansor ve gaviscon alabilirsin demişti gaviscon aldım pek geçirdi denmez ama azda olsa rahatlatıyor 😒eczaneden reçetesizde alabiliyorsun ama istersen sağlık ocağında yazarlarda
SerapUGR CeydaAyaz bende çekiyorum mide yanması bulantıdan çok yanmadan çektim hala çekiyorum malesef uzun süreli geçiren bişey yok o anlık bastırıyor işte Allah korusun gripte olmayın onuda 2ay çektim mahvoldum antibiyotik kullandım mecbur 😔
CeydaAyaz BBYaman herseyi denedim canım süttende bıktım artık usenmeyıp esim gelene kadar leblebı alıp yıyecem sonra doktoruma gıderım bademı denedım ama leblebıyı denememıstım allah razı olsun hepınızden canım benım
CeydaAyaz Asyam Allah yardımcımız olsun hepımızın canım gece yemedıgım ıcmedıgım sey kalmayınca cocukta oyle hareketlı oluyorkı bı oraya bı buraya 🙄 Yavrumuda uyutmuyorum hıc , ılac taraftarı degılım bende denıyecem canım cok sagol 😔
CeydaAyaz Prensm Cok sagol canım eşim gelene kadar bıseyler daha yemeye ıcmeye devam edıyım sonra doktoruma gıdıcem oyle bıseykı mıde yanması ıcın gıderım benı doguma alır diyede korkmuyo degılım 🙈
BBYaman CeydaAyaz valla yiyebildiğin kadar ye zaten bi kaç taneeen sonra hissediyosun geçtiğini bide bardak soğuk sütle tamamdır o iş 😂
CeydaAyaz BBYaman ınsallah canım esım bademden sonra leblebıyı cuvalla alır heralde adam bana bısey yetıstıremıyor 🤗🤗