Birdemetanneadayi Arzumbt normal doğumsa açıklık 9-10 cm i bulmadan doktoru çağırmıyorlar yoksa doktor giriyor
Buse39 Birdemetanneadayi merhaba bende Medikent te sevgin beye gidiyorum salı günü doğumum ve sezeryan olacak 😊 eşim ve anneme izin verdiler sadece refakat için yanlız bugün bi doğum vardı ameliyathane önü doluydu servise çıkınca almayacaklar sanırım refakatçı harici 😊
Birdemetanneadayi Buse39 evet odaya geçince almıyorlar ama bazen tölerans gösteriyorlar ara katlarda görüyorsunuz
Llmrcn92 Birdemetanneadayi canm Ahmet beyden memnun degil misin ? Neden başka doktor istiyorsun merak ettim ?
Birdemetanneadayi Llmrcn92 ben memnunum sadece bu civardaki bir çok doktor sezeryan ı destekliyor diye duydum o yüzden araştırıyorum
Birdemetanneadayi Arzumbt devlet hastanesindekiler hep doğal doğum yapıyor mecburi kalmadıkça sezeryan a almıyorlar
ilgin22 Birdemetanneadayi bende burda bekleyeyim ☺️ İlk doğumum da Medikent Serpil hanıma gidiyordum asla memnun değilim doğumda beni bıraktı sadece planlı sezeryanlarına giriyormuş doğumumu sevgin bey yaptırmıştı biraz sıkıntılıydı doğumum o yüzden doktor veeee hastane arayışındayım şimdi 8 haftalık hamileyim
Birdemetanneadayi ilgin22 ben ilk hafta Serpil hanıma gitti hiç memnun kalmadım çok itici ukala geldi bana güven vermedi
izel59 Birdemetanneadayi canım ben çerkezköy de yaşıyorum burada özel bir hastaneye gidiyorum fakat kendim vizeliyim vizede tüm tanıdıklarım hemen hemen Lüleburgaza armağan beye gidiyorlar çok iyi bir doktormuş diye duydum
Birdemetanneadayi izel59 armağan bey çok iyi bir doktor ama sezeryan yancısı hemen hemen herkesi bir şekilde sezeryan a alıyor normal doğumu pek yok
Adayaz Bende kırklarelinde oturuyorum doğuş tıpta argun beye gidiyorum doğum medikentte olacak nasıl bi süreç bizi bekliyor merak ediyorum
Arzumbt Birdemetanneadayi bende sizle aynı fikirdeyim mide bulantım çoktu o ilk verdikleri folik asitleri içemedim istemişsin yapmışsın içmek zorundasın gibi bişi dedi üslubunu sevmedim serpil hanımın 🤷🏻♀️
ilgin22 Birdemetanneadayi evet öyle kendisi ona ilgi gösterirsen sana ilgi gösteriyor maddi açıdan çok duymuştum bunu ama doğum olacağı gün bırakacağını hiç düşünmemiştim
Melis39 Merhaba herkese ben de Kırklareli de oturuyorum. Dr için medikentte Ahmet Salih beye gidiyorum. Yeni tanıştık inşallah iyidir sezeryan olacağım çünkü.
Birdemetanneadayi Arzumbt evet bana da bu tarz bir yaklaşımda bulundu eşimle üslubunu beğenmediğimiz için değiştirdik Ahmet bey e geçtik
Melis39 Birdemetanneadayi evet sezeryan maalesef, inşallah ikinci doğumum daha kolay olur. İlkini Mehmet Ali yüce de olmuştum hiç memnun kalmadım