Derinsema Birdemetanneadayi kirklareli devlette gidyorum gokce hanima cokta memnum vallahi vizede yasiyorum her sali burada oldugu icin buraya gidiyorum gelme dedi cunku doguma kadar buradayiz
Buse39 Birdemetanneadayi merhaba bende Medikent te sevgin beye gidiyorum salı günü doğumum ve sezeryan olacak 😊 eşim ve anneme izin verdiler sadece refakat için yanlız bugün bi doğum vardı ameliyathane önü doluydu servise çıkınca almayacaklar sanırım refakatçı harici 😊
Birdemetanneadayi Derinsema devlette senden başkasını almıyorlarmış doğru mu sancını tek cekiyormussun
Arzumbt Derinsema merhaba ebeler hakkında bilginiz var mı bende İsmet beye gidiyorum Doğuma doktorlar girmiyorlar sanırım
Mrvesahn Derinsema bende ismet beye gidiyorum gerçekten samimi ve ilgili bir doktor olduğunu düşünüyorum ilerleyen zamanlarda fikrim değişmez umarım.Ama doğum da orda mi olurum daha karar veremedim 8 haftalığız henüz.😓
Derinsema Birdemetanneadayi yoo canm ben ozellikle aradim sezeryan olucam refakatci ustune esimde benimle kalabiliyirmus ben tam bir sekilde arastirdim hatta hastaneyle gorustum
Birdemetanneadayi Derinsema ben medikent e gidiyorum da öyle dediler devlet hastanesi için seni tek bırakıyorlarmış sancını tek cekiyormussun refakatçiyi hemen almıyorlarmış pandemiden dolayı korkuttular açıkçası
Derinsema Birdemetanneadayi iste ozelin seyi ben aradim bizzat sordum kuzun aklinda bisey kalmasin ama refakatci sen hastaneden cikana kadar yanindan ayrilmiyormus esim iicin hersey o kosturacagi icin onada izin var oyle biseu yok orada dogur diye demislerdir
Derinsema Ysfefegokcen armagan beye bugun bende gecis yaptim iyikide gitmisim adam muhtesem ilgileniyor dogumda onda olucak
Ysfefegokcen Derinsema bu hafta soracağım onu 3 aşağı 5 yukarı aynıdır diye diğer hastanelerle araştırmadım.
Birdemetanneadayi Ysfefegokcen evet ikisi aynı fiyatmış 😊 ben sormuştum armağan bey çok tatlı bir adam
Derinsema Arzumbt ben ona gitmiyorum canm ben kirklareline gidiyorum gokce hanima ismet bey vizeye gelmisti oradan biliyorum hoc bilgim yok hastaneyi arayin sorun bence
Birdemetanneadayi Arzumbt normal doğumsa açıklık 9-10 cm i bulmadan doktoru çağırmıyorlar yoksa doktor giriyor
Llmrcn92 Birdemetanneadayi canm Ahmet beyden memnun degil misin ? Neden başka doktor istiyorsun merak ettim ?