Funda007 Kızlar 33 haftamdayım bende başından beri karnımda sertleşme yanı komple taş gibi oluyor 1 dakıka bile sürmüyor hemen gevşiyor doktora kac kere gittim herangi bir acıklık kısalık yok sizde de oluyormu bu ya bazen aşırı oluyor
sehrikarabulut Funda007 evet canım banada oluyor 34+2 haftalığız bizde doktorum 2 3 kere oluyorsa sıkıntı yok demişti
Ruveydaasker Funda007 33haftalıgım karnm taş gibi namzı bıle kılamıyorum karnımın altları agryo felkt bsy
2evlatannesi Funda007 bende 33 haftaligim dediginiz gibi oluyor toplaniyor nefesim kesiliyor geciyor 2 gün once 24 saat arayla ciger gelistirici yaptirdi doktor saglama alalim dedi ne olur ne olmaz dedi
Funda007 sehrikarabulut ay canım benim basından beri 10 12 kez oluyor bazen hic bazen böyle ama gidiyorum kontrol edio sorun cıkmıo anlamadım ki
Funda007 2evlatannesi bana yapmadı çok önce başladı bende hep bakio ama sana zararı yok dio anlamadım ki ben
Dyguak Funda007 2evlatannesi bnde 33+5. Haftalık hamileyim bgn sabah hafif kanamam oldu doktora gittim ultrasonla baktı herşey normal dedi ama her ihtimale karşı ciğer geliştirici vurdu yarın yine vurulacam sizce neden alttan muayene etmedi. Magnezyumu günde 2 defaya cıkarttı sadece
Rmysa23 Benimde karnımın altlarına ani nefes kesen kramplar giriyo. Dün sırtımla kasığıma aynı anda bi ağrı saplandı saniyelik bir şeydi. Ara ara karnım taş gibi oluyor bazen sağa toplanıyor . Mide ekşimesi yüzünden uykular haram oldu resmen
2evlatannesi Funda007 bana magnezyum verdi yoruluyorsun ondan olur dedi ama yok gecmedi benim 2. Cocugum 36 haftalik doğdu ona bakarak sanirim vurdurdu erken gelir falan diye onda geç kaldı doktor 1 hafta yatti
2evlatannesi Dyguak evet 2 defa ictim bende eger 1 tane fayda etmezse 2 iç dedi ama hala devam etti ultrasondan baktı hersey normaldi şükür zaten belli oluyor kasığa baktigi icin ultrasonla kapalı herhangi bi tehlike yok dedi
2evlatannesi Rmysa23 evet 1 haftadır felaket diyorlar saçları yüzunden oluyormuş yanma ekşime anlamadim bende iki oğlumda böyle şeyler yaşamadim kızim tam anlamiyla cektirdi bana hamileliği 😍
Rmysa23 2evlatannesi 😄 Allah bağışlasın inşallah canım her hamilelik bir olmuyor demek bu gebelikte bir tecrübe yaşatmış prensesin ☺️Sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Hardcandy Evet aynilarini yasiyorum birde vajinam vr pelvis kemiklerim asiri agriyordu benim onu sordum doktoruma bgn, bebek donmus artik kafasi asagidaymis, o baski yapıyor, bunlar cok normal sevinmelisin, donmemesinden iyidir dedi neyseki 😔🙏😊
Lalammm Funda007 banada cok oluyordu magnezyumu 2 ye cikardi smdi bazen az bazi gunler cok oluyor ozellik ayakda cok kaldim gun asiri oluyor 15 kez bile oldu oluyor bndede sorun yokdu en son