SibelC Vitaminimm bizim tercihimiz bayan doktordan yana ama kime sorsam erkek doktor tavsiye ediyor 🤷🏻♀️
Vitaminimm SibelC ben şahsen özellikle erkek doktor istedim canım ve iyi araştırdığım bir doktor. Özele mi gitmek istiyorsun yoksa devlete mi ona göre Öner’i de bulunayım bildiğim bir kaç doktor daha var
Pinaryyim SibelC izmitte medical park hastanesinde funda hanım cok iyi bir doktor ben gitmiyorum uzak kaldıgı için kuzenimin dogumunu bütün takibini kendisi yaptı çok ilgili bir doktor.
SibelC Vitaminimm özele gitmek istiyorum Ali kahyaya gittim sıfır ilgi ve suratsız bir doktor. Ultrasonla muayene bile etmedi o yüzden tercihim doktor. İyi doktorları önerirsen çok sevinirim 🙈
Vitaminimm SibelC akademi hastanesinde Nuri bey var acayip ilgili bir doktor benim bir çok arkadaşım yengem vs onda yaptı Doğum
Vitaminimm Pinaryyim evet onu ve inci çavuşoğulunu önerecektim ama inci hanımın muayene ücretleri çok pahalanmış doçent olmuş çünkü.
secet1111 Pinaryyim Nasippp anladım Doktor kontrolünü de bırakmayın tabi yazdığım kürleri sizde deneyin hatta aslan pençesi çoban çantası yazın araştırın faydalarını okuyun bütün vücuda etkili Allah yardımcınız olsun kucağınızı boş bırakmasın🙏🏼🙏🏼
Vitaminimm SibelC bak illa bayan olsun dersen yine Cihan hastanesinde emine Özdemir var o da iyi bir doktor arkadaşımın hamileliğinde hayatını kurtardı resmen
AslNurDemir SibelC Tahsin Özbek hastanesinde özlem hanım var çok iyi güler yüzlü ona gidebilirsiniz ben bekarken çok gidiyordum şimdi evlendim başka şehitteyim ama İzmit'te olsam kesinlikle ona giderdim
Pinaryyim Eşim bayan olucak diye tuttursaydı mecbur ona gdicektim sakaryadayım bende şuan doktorumdan memnunum sadece anlaşmalı oldugu hastane kafamı karştırıyor 🙈