Refiagulen ceydatoker afyonda hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba bende afyondayım ama iyi bi doktor bulamadım
ceydatoker Refiagulen canım ben park hastanesi seda hanıma gidiyorum,ben doğum yaptım 1hafta oldu.Seda hanımdan hiç pişman olmadım,doğumumda çok rahat geçti.Yine merak ettiğin varsa sorabilirsin 😊
Refiagulen ceydatoker bende park hastanesi Halil güldenden aldım randevu yarın sabah gidicem tavsiye üzerine memnun kalmazsam sizin doktorunuzu da denicem çok teşekkür ederim
CansuHakanDabakan Busraa yok cnm sen bişi yaZmadın galiba ya da ben mi görmedim🙄 bende sormadım sorayım bi ara
Busraa CansuHakanDabakan soylemistim ama görmedin sanırım cem bey benim doktor egepolda sorarsan cok sevinirim hastaneden birinin gözünden duymak istiyorumda
Civciv Vildan007 ben ığdırda yaşamıyorum ama ığdırlıyım akrabalarımız ığdırda 😊 siz tayin nedeniylemi ordasınız
Civciv Vildan007 ben ığdırda yaşamıyorum ama ığdırlıyım akrabalarımız ığdırda 😊 siz tayin nedeniylemi ordasınız
Civciv Vildan007 öylemi hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun kızınıza😍 bende de çin takvimi erkek rus takvimi kız bakalım ne çıkacak zaten %50 ihtimal var😂🙈