FatmaSalamBayram Oznur özel hastanelerin doğum odaları hep tek olmuyor mu? değilse eğer benim için hayal kırıklıgı olur. Kolay ya da zor nasıl doğum gerçekleştireceğimiz belli değil. Onun heyecanı ve stresiyle tanımadıgım insanlarla kalamam 😞
Oznur FatmaSalamBayram Çoğu özelde Yok canım ya. Bnde öyle düşünüyorum başkasıyla aynı odada kalmak zor ☹
CansuHakanDabakan Busraa Yok sadece onu önermedi en çok o tutuluyomuş ya o yüzden onu demişti eğer isterseniz sorabilirim var mo baska önerdiği diye
Busraa CansuHakanDabakan ben cem buyuktosuna gidiyorum. O hoca hakkında düşündüklerini yada duydugu bisey varsa benimle paylasabilir mi? Cok sevinirim
FatmaSalamBayram Oznur benim randevum ay sonu😅 Gittiğimde sorucam ama belki sen sormussundur fotografcı girebiliyormu doğuma? Bir arkadasım sormustu yasak demişler ona
Oznur FatmaSalamBayram Onu tan soramadım ama sanırım yanlış anlamadıysam anlaşmalı olduğu fotoğrafçı var😍
CansuHakanDabakan Busraa yok cnm sen bişi yaZmadın galiba ya da ben mi görmedim🙄 bende sormadım sorayım bi ara
Refiagulen ceydatoker afyonda hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba bende afyondayım ama iyi bi doktor bulamadım
Refiagulen ceydatoker afyonda hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba bende afyondayım ama iyi bi doktor bulamadım
ceydatoker Refiagulen canım ben park hastanesi seda hanıma gidiyorum,ben doğum yaptım 1hafta oldu.Seda hanımdan hiç pişman olmadım,doğumumda çok rahat geçti.Yine merak ettiğin varsa sorabilirsin 😊
Refiagulen ceydatoker bende park hastanesi Halil güldenden aldım randevu yarın sabah gidicem tavsiye üzerine memnun kalmazsam sizin doktorunuzu da denicem çok teşekkür ederim