Saadet27 Bunu uygulayanlar varmı tabikide taktir Allahın ama evet ben yaptım oldu diyende çok fazla 😊😊😊
littlemysunshine Saadet27 Çin takviminde erkek çıkmıştı,ultrasonda da erkek çıktı🤭Belki tesadüftür ama merak işte insan bakıyor☺️
Yrnkrmmm Saadet27 çini bırak bütün takvimdi tahmindi hepsini yaptım ilk bebeğimde heryerde erkek çıktı ama kızım oldu bunda yapmadım valla bişey🧚♀️🧚♀️
SerpilAVCI Saadet27 ben ilk bebeğim de yapmıştım oğlan demişti 18 aylık bir oğlum var. Şimdi de 35 haftalık kızıma hamileyim cinsiyeti öğrenmeden önce denemiştim harbiden oda doğru çıktı kızım olucak Allah’ın izni ile. Bende hep doğru çıktı 🤣🤲🏻
busbus35 Çin takvimine göre hep erkek çıktı doktor hep kız dedi megersem erkek mis takdir Allah’tan da inanmamistim ama snra inandım neden derseniz ilk gebeliğim dede doğru tahmin yapmıştı hesaplama ❤️😁
mrvtkrl Çin takvimlerinin sitelerdeki farklılıklara göre aynı sonucu vermiyor kızlar siz hangi siteye baktınız?
Prensees Kız çıkıyordu öğrendik kız 💕 biliyormusunuz bilmıyorum ama cin takvımıne göre yaşınızı +1 yukseltıp veya -2 düşürüp bakmanız lazım orda ki belli bir tarıh ve ay yazıyor ona göre :)
YagizAlpMom Prensees bunu bilmiyordum 😂 normal yaşıma göre hesaplayınca kız çıkıyodu +1 ekledim erkek. Oğlum olacak Allahın izniyle 😍
Prensees Zuzu3321 canım orda tarıhler var belli başlı ornegın 1997den sonrası +1 eklesin veya -2 yaş küçük yazsın çünkü cin takvimi ozamanlar degısıkmiş :) ole yanı
Prensees Zuzu3321 canım link olayı degıl Çin takvımı sayfasında aassgıda cıkıyor sen bana sole doğum tarıhını ve SAT tarıhını ben bakım
Prensees cansuyldz33 muhtemelen bebegın Kız canım ogrendıgın zaman güzel haberın verirsin insallah :)