feamtrmea Aysnpmk içinde çarşafı da var mıydı acaba dikkat ettiniz mi sanki broşürde çarşaf yok gibi duruyo
DiplomaliEvHanimi Zeleno ben babymom lacivert büyük geniş olanini 69.90 a almistim indirim deydi griside var suan 134 .90 cok iyi yakaladm🤩
Sevval_nur Msltms bimdeki müslinler çok kötüydü kalitesi şahsen çok sertti ve bildiğin diğer tarafı görünüyordu ürünleri birbirine yakın oluyor genelde 101 inki de öyle olabilir
meldem meldem hemen buyuyorlarmis ben reflu yatagi aldim bimden saglik acisindan iyi olur diye birde oyun parki alicam yeter
Zeynepahmett Aysnpmk canim alakasız olacak ama benimki de ikiz diye sorayım dedim beşik işini nasıl düşünüyorsun
Aysnpmk HKY flanel örtü diyor çok amaçlı o. Tam Müslin gibi ince değil bir tık daha kalını ama ben daha çok beğendim şahsen
Neslihan1903 Zeleno valla gelmedi vana bir şey ya bu gün e bebeğe de gittim ama görmedim indirim falan
Zeleno Neslihan1903 canım indirim şu şekilde sen kodu kasada soyluyorsun %30 indirim oluyor kasada ben aldım
Mry02 Neslihan1903 bende aldım küvet, çanta maşrapa, askı, çorap, 5li hastane çıkışı en beğendiğim fisher price çantası boyutu falan süperdi diğerlerinin kalitesi fena değildi😊