Neslihan1903 Msltms aynen bende ördüm Alize puffy battaniye 1 tane anneannem almıştı özdilekten geçen BİM’den aldım birde LCW’den BİM’den iki tane müslin aldım ama çok kaliteli değil öyle arabanın üstüne atarım diye aldım sinek falan gelmesin diye
Aysnpmk dilaradurmazz Müslin gibi ama bir tık kalını yani BİM’e gelenlerden çok daha kullanışlı bence BİM’e gelenler çok inceydi
Aysnpmk DiplomaliEvHanimi kalınlığını ben sevdim öyle tüylü tüylü değil ama yumuşak müslinden bir tık daha kalın ben beğenerek aldım
DiplomaliEvHanimi Aysnpmk ya aslinda 2 tam kalin 1 nohut 2 muslin 3 tanede norml kalınlıkta battaniyesi varda doymuyorum azmicokmi alsammi 🤯🤯🤯🤯🤯
Neslihan1903 Aysnpmk oh maşallah şansı minnoşlar rabbim bahtlarını şanslarını açık etsin inşallah her daim 🤗
Aysnpmk DiplomaliEvHanimi maşallah kız naptın öyle 😂 benimkiler ikizler toplam iki kalın battaniye iki penye 4 müslin iki de normal battaniyesi var. Sen çoşmuşsun 😂😂
DiplomaliEvHanimi Aysnpmk vala yaridini anneannesi almis haberim yokru ama icim gidiyo iste 🤯😁 şu mama cam kavanozunda alayim diyorum bide çıngırakdan falan
Aysnpmk kisiminbahari pijamalara bakmadım daha doğrusu göremedim ama çıtçıtlı bodyler çok güzel ayaksız altlarda öyle belleri falan öyle sıkı sıkı değil bebeği sıkmaz yani ben beğendim
Aysnpmk feamtrmea 3 farklı desen vardı desenleri beğenmediğim için almadım daha doğrusu erkek bebeğe göre gibi geldi 😊
Cnnsmy Anne yanı almayı düşünüyor musunuz ben onun için gidicem sabah ama gereksiz mi diyede kararsız kalıyorum
Aysnpmk kisiminbahari hastane çıkışı da güzeldi ama ihtiyacım yok diye almadım açıkçası. BİM’e göre kıyaslayamıyorum çünkü BİMden de almamıştım ama kalınlık olarak falan bence iyiydi
meldem meldem hemen buyuyorlarmis ben reflu yatagi aldim bimden saglik acisindan iyi olur diye birde oyun parki alicam yeter
feamtrmea Aysnpmk içinde çarşafı da var mıydı acaba dikkat ettiniz mi sanki broşürde çarşaf yok gibi duruyo
Zeleno Anne bebek çantası almak isteyenler bakın e bebek indirimi yazan başlıkta %30 indirim kodu veriyor 10 20 tl fazla ama deger ben çok beğendim aldım e bebekten büyük geniş
DiplomaliEvHanimi Zeleno ben babymom lacivert büyük geniş olanini 69.90 a almistim indirim deydi griside var suan 134 .90 cok iyi yakaladm🤩