buseyusuf27 SKelebek bizimki minyon bnm gbi cıtı pıtı olacakmıs oyuzden bıraz zayıf kızım olsun saglıklı olsunda 🤗
Girlpowerbabe Senanur-2525 hiç bilmiyorum ki canım ne isterse onu yiyorum ya da ne denk gelirse işte özel bişey yok yani..🤣 bizimki genetikmiş kilosu boyu biraz önden gidiyor😊
Senanur-2525 Girlpowerbabe valla ben de öyleyim Çok zararlı olmadığı sürece her şeyi yiyorum ne yapayım tutamıyorum kendimi😕 60 ile hamile kaldım şimdiden 70 oldum 😞 eşim de habire yediriyor . Doğuma 90 ile gircm 😁
ymc0355 Kilosu kaç haftada başlanıyor söylenmeye 🤷♀️ Ben daha 17. Haftamdayım 👻 ama merak ediyorum kaç gram olduğunu
prensmusta ymc0355 ultrason kağıdınız varsa elinizde orada boyu,kilosu ve kaç haftaya uyumlu olduğu yazar
Sahika8989 BaranAlp58 aslinda yoktu sonradan ogrendim ki karpuz cok kilo aldiriyor ve bugun komsucanim da dediki bol bol muz ye kilo alsin dedi 🤰🏼🤰🏼❤❤
Suskunkadin BaranAlp58 kaşar peyniri muazzam kilo aldırır bizde muz ve ceviz Sabah kahvaltıda Bi tost öglen ceviz gece yatarken e 1 muz yiyip yatın benim be işte zayıf maalesef Bnde başlıcam bunu uygulamaya
Hurmuz16 Senanur-2525 en son 27 de 1200 gramdı şimdi 30 olduk daha kontrolümüze var bakalım kontrole kadar kaç olucaz 🥰
Karagozz Senanur-2525 bugun kontrol de 2 cm acıklık vardı dogum 2 gun ıcınde olur dedı bu gece yada yarın sancın baslar dedı beklıyoruz 🙏🏻
Sinemarslannnn Kubrayzccc canım benim de 28 de 1300 doktor 1 hafta önden gidiyor dedi sende öyle bir durum var mı