Mayle23 Kizlar benim haftamda olup bebeyin haraketlerini az hiss Eden varmi ? Bir iki haftadır hiss etdim bebeyimi ama Cox haraketli değil benim gibi olan varmi?
2artiikizannesi Mayle23 26.hftamdayim ama sürekli kimildiyorlar benimkiler bi doktora gtseydin ya canım
Sena-25 Mayle23 26+4 olduk benimki de günde hiç olmasa 15 kere hareket ediyor. Doktorunla görüş ama bazı bebekler çok hareketli olmuyor.
Tibektas Mayle23 ben 36+3 deyim fakat 25 26 27 28. Haftalarda çok dengesiz hareket ediyordu bazen çok hareket ediyordu bazen hiç etmiyordu normal yani ama sen yinede tok ve şeker ya da çikolata yiyerek sola doğru uzan bakalm
zalenur Munevver68 Mayle23 Korkuya sarma kendini bnd oyle cok kokmustum acil bile gitmiştim hisetmek istiyorsa o dk hastane gidemiyosam bolca su ic ve çikolata yi saglikocaginda doktorum soylemisti yani hemej panikleyip korkuya sarma kendini faydası varyani çikolata yi ozmn harektlerini gor miniğim 👶😊😍🤰
Gizem9093 Herkese merhaba🌸 bende 20 haftalık hamileyim sizler ilk hareketlerini ne zaman hissettiniz 🥰
isya12 Mayle23 bende 27+1 im 2 gündür nerdeyse çok az hareket ediyo bundan önce kımıl kımıldı düzensiz olur diyolar korkma Allahımın izniyle hiç bişey olmaz kötü bişey olsaydı kendini belli ederdi ben öyle diyorum kuzum
Symatlsk 18 haftalıktı ilk hareketlerini hissettiğimde sonra hep hergün geceleri özellikle çok hareketli kızım❤️
Beker Mayle23 bende 27+5 im 3 gündür yani 27+2 den itibaren ben de az hissettim canım hareket ediyor ama sürekli kımıl kımıl değil tabi ama bu haftalarda genelde böyleymiş sanırım
Busra4122 Mayle23 bende cok gec hıssettım canım arada hossedemedıklerıö oldu hareketlı deılbenım bebısımde endıseenme bn cok sıkıntı yapmıstım