Yade0918 Mrymozr 18. Haftada oldum tek doz benim iki sene önce hamileliğimde iki doz olduğum için bunda tek doz vuruldum
Mrymozr Yade0918 Sürekli hissetmek istiyorum bende🙂 kasıklarda hissediyodum simdi yavas yavas yukari gobek deliğine flan vuruyo sag tarafta hep ayaklari🙈
threestar Mrymozr 19+4, neredeyse bir aydır hissediyorum su aralar daha durgun uyuyor diyorum artık genellikle bir de büyüdükçe yeri daralıyor haliyle geçen haftalara göre daha sakindi ultrasonda da 😀
threestar Mrymozr tekme çok hissetmedim daha çok kazınma hissi, dalgalanma bazen pıtır pıtır hareket tekme bir kere falan hissettim o da sağlamdı derindi yani kızım sağolsun 😂
Tahaninannesii Ben de 19.haftadayım özellikle bir haftadır çok net hissediyorum. Avrupa yakasında ayrıntılı ultrason için yönlendirebileceğiniz yer var mı acaba henüz randevu almadım
Mrymozr Tahaninannesii Ozelmi düşünüyosun yoksa devletmi. Tam yerine bastin bu arada bende yaptırmak icin arastiriyorum zeynep kamilden randevu aldım ama direk gidince yapicaklarmi blmiyorm haftaya randevum
Tahaninannesii Mrymozr Dr. Ahmet GÜL’den randevu aldım bu sabah doktorum oraya yönlendirmişti bir tanıdığım da tavsiye edince oraya karar verdim bende
Mimartezeanne Mrymozr 19+1 im bende hissediyorum bu hafta özellikle pır pıt vurmalar böyle dalgalanma gibi şeyler 😅🥰 ilk gebeliğim benimde
dilaradurmazz Mrymozr Bende tam yarın 19.haftama giriyorum inşAllah ama his bir sekilde hala hissetmedim 😔
Mrymozr dilaradurmazz Eger ilk gebeliginse zaten 20. Haftadan once hissedemezsin canım kisiden kisiye değişiyo korkma sen