Mrymozr Bugun tam 19 haftalık olduk. Ben 2 haftadır hissediyorum bebişi peki ya siz hissediyomusunuz, nasıl geçiyor 😍zorlandığınız oluyomu
threestar Mrymozr 19+4, neredeyse bir aydır hissediyorum su aralar daha durgun uyuyor diyorum artık genellikle bir de büyüdükçe yeri daralıyor haliyle geçen haftalara göre daha sakindi ultrasonda da 😀
Mimartezeanne Mrymozr 19+1 im bende hissediyorum bu hafta özellikle pır pıt vurmalar böyle dalgalanma gibi şeyler 😅🥰 ilk gebeliğim benimde
fndckp Ben sanırım bu sabah hissettim☺️ Emin olamıyorum ama ilk gebeliğim. Pıt pıt bişeyler oldu bu sabah. ♥️
Meryem230527 Mrymozr bende 17 haftada seğirir gibi hissediyordum ama 19 haftada bildiğin tekme atıyor zaten 2nci gebeliklerde erken hissedebiliyomuşsun tekmeleri
Yade0918 Mrymozr 18. Haftada oldum tek doz benim iki sene önce hamileliğimde iki doz olduğum için bunda tek doz vuruldum
Meryem230527 Mrymozr sen ilk gebeliğin ya cnm belki ondandır zatn bu uda sezaryan için yapıyorlar benim ilki normaldi ilkinde aşimi olmuştum bu dada 20 haftada gel dedi sağlık ocağı
Mrymozr Meryem230527 Uzandiginda karnin boyle kalp gibi atiyomu . Bide tekmelerini bi yerdemi hissediyosun sadece ben hep sagda hissediyorum.
Meryem230527 Mrymozr bende sağda genelde hissediyorum bildiğin tekme atıyor bazen rahatsız ediyo uzaktan hafiften vuruyo
Mrymozr Deniz0212 ben surekli atsin diye bazen boyle parmagimla karnima hafif bastiriyorm elim surekli karnimda 🙂
Mrymozr Yade0918 Sürekli hissetmek istiyorum bende🙂 kasıklarda hissediyodum simdi yavas yavas yukari gobek deliğine flan vuruyo sag tarafta hep ayaklari🙈