Ummuctn Daha 7 haftalık hamileyim. Şimdiden birşeyler alıyım hepsini alırsam çok yüklenirim masrafa. Mesela ne almalıyım. Cinsiyette belli değil
baby3_ Ummuctn unisex olan şeyler alabilirsin canım. Battaniye , kendine anne çantası , lohusa pijaması falan. Ben onları almıştım hamile bile değildim bide. Herkes alma der aslında ama ben almıştım millete de demedim
yuzell Ummuctn ortak renkler mesela zibin çok al uzun kollu kısa kollu mayısa gelecek doğumun sanırım çok lazım olur müslin al ağız bezi al ıslak mendil al hatta baya stokla bundan sefaf küvet masrapa kova al bebek yağı bebek şampuani cinsiyet belli olunca da daha fazlasını alırsın yarın gidin a101 de baya şeyler geliyor alın uygun fiyata
senaack Ummuctn o kadar erken ki ben 5 aylık hamileyim hala almadım tek bişey bile zaten tutacağı ne ki son 3 ayda alınır.
ecembugra53 Ummuctn canım cok erken bejle bence alma hemen 😊 az sabret annesi biraz büyüsün cinsiyetini öğren net öyle al 😍😊
1pearl Bence çok çok erken yani allah korusun bişey olsa aldıklarınıza bakar bakar üzülürsünüz biraz daha bekleyin derim
Karadeniz61 baby3_ bende neler aldım hamile değilken kız erkek ne olursa olsun üç ayını çıkartır o kıyafetler😂 şuan 10 haftalık hamileyim ama hiç bişi almadım bebeğe birşey olursa hamileyken aldığım kıyafet beni üzer diye🙈
Ummuctn senaack tutacağı ne mi 😱 sen gör alınca hepsini bir. Bunun hastane masraflarıda var sırf onları azaltmak eşimin üstünden vala
Arasarzu Ummuctn Canım çok erken 6 aylık hamileyim almadığım daha çok şey var biraz daha beklemelisin 😊
Ummuctn 2012 Arasarzu her ay paramla alsam parça parça gider diye düşündüm. Hepsini bi alsam çökerim ve biriktiremem eminin 😊😊