bukabu Merhaba arkadaşlar 15 haftalık gebeyim bebek 15+3 , kafası ise 16. Haftalık gibi duruyormuş. Böyle bişey yaşayan var mı acaba???
Nurmine bukabu benim başından beri iki hafta öndeydi ve suyu fazlaydı. 24. hafta şeker yüklemesi yaptırdım normal çıktı 33 haftalık olunca artık haftasını yakaladı. Son haftalar da gerçek haftasını yakalıyor büyük ihtimal sizin de öyle olur hemen kendinizi korkutmayın.
Seval22 bukabu benimde hep 3 hafta önden gidiyor 24 haftalıkken 27 haftalık gözüktü iri bir bebek olcak dedi doktor şeker testimde temiz yani olmaz bişey üzülme
bukabu caglanurr normal mi dedi kuzu sen sonuna gelmişsin neredeyse sükür sağlıkla gelsin insallah, ne zaman başlamıştı ileri tarihe geçme ?
Edizinannesii caglanurr canim bende 30. haftada gittiğimde hem kilosu hem kafa çevresi 3 hafta önde demişti haftaya kontrolüm var şuan 32+5 olduk son haftalara doğru normale dönebilir dedi eğer dönmezse 37. haftada çatı muayenesi yaparız uygun okursa normal bu şekilde devam ederse sezaryen olur dedi🤦♀️ sağlık açısından sıkıntı yok demişti sana farklı bi bilgi verdimi?
caglanurr bukabu aynen normal dedi senin haftalarında baslamıştı git gide arttı profesöre baktırdık oda normal dedi detaylıda felan hiç bir sıkıntı yoktu şükür hala öyle devam ediyor sadece normal doğum olamayabilir
Merve1192 Nurmine suyun fazla olması sıkıntı oluyor mu acaba? Son kontrolde doktorum da suyu fazla dedi ama çok üzerine durmadi
caglanurr Yasougur valla doktorların demesine göre hiç bir sorun Yok sadece normal olmayabilir dedi ama normal doğum diyerek ilerliyor şu an
Burcucsknr bukabu valla canım benim de 1 hafta önden gidiyordu kafası nerdeyse 3 hafta öndeydi doktor normal doğuma bile engel dedi doğurdum hiç öyle bir şey yok valla çocuğun kafası küçücük 😁😁🤷🏻♀️ Ultrasonda yanılma oluyor kafana takma sakın ♥️🌸
bukabu Burcucsknr ay allah razı olsun kuzum ❤️ 15. Haftadaym ya bi sorun olur diye korktum ilerledikce , teşekkür ederimmm🙏🏻
caglanurr Burcucsknr kafası önden gittiği içinmi ? Birde direk sezeryanamı karar verdiler yoksa normal denedilermi