Mom092 U-aksy doguramiyorum postu acan genelde doguruyo hemen hadi bakalim dedigin gibi totem olsun😂 sag salim dogsun minigin 🤲🏻
U-aksy Mom092 Bugun cogu seyi denedim hurma yiyrm suandada artik bugunde doguma gtmezsem dahada bisi yapmicam 😂
Esraizzet U-aksy gündüzleri olmuyor canım geceleri çok olur oldu bide ilişkiden sonra kasılma acayip oluyor ağrıda oluyor o zman
Sevdiss_17 U-aksy ay bende bugunlerde hamileleik bitecek diye bi uzuntu var acaba dusunucekmiyim boyle 😂😂
U-aksy Sevdiss_17 Ay ne guzel dusunuyrsun su zamana kadar nasil zaman gecti anlamadm su koronadan dolayi. Ne zman 30lu haftalara geldim yormayada basladi 😏😏
Sevdiss_17 U-aksy 2.gebeligim ve inanki bitmesini hic istemiyorum uzuluyorum kizimda boyl3 degildim bende cok yoruluyorum gercekten millet kabizlik ceker ben surekli afedersin ishalim 😔
U-aksy Rumysa sicak su torbasi yapmadım ben. Ama bugun sicak suda bi oturdum guzelce sicak su banyosu yaptim😂 tabi sancim falan olmadi bi belirtide yokk🤦🏼♀️
cagla24 U-aksy sormayın 😂 ara ara sancılanıyorum 1 cm açılma var bekliyoruz bakalım yarın kontrole gidicem