Sedaerdogaan Geçen hafta 7 haftalık gebelikte kalp atışı duyamadık doktor ölçümlerde 6 haftalık görünüyor ya büyümemiş yada geriden geliyor dedi bu haftada duyulmazsa benim için risk yaratırmış hu durumu yaşayan varmı kaçıncı haftada duydunuz ???
Birgul Sedaerdogaan geriden geliyorsa normal canım benimde 2 gün geriden geliyordu sonradan yetişti 75te duyduk kalp atışını dua et inşallah sende duyarsn sağlıkla
TheHafizz Sedaerdogaan Ben geç döllenme vs ihtimalleri dahi değerlendirilmeden 6+3 de duyamadım diye kürtaj olacaktım az daha. Ama başka doktora gittim ve 5 haftalık hamilesin haftaya gel bakalim kalp atışlarına dedi. Başka doktora da git arkadaşım.
Azizesoran Sedaerdogaan Canım ben bir kaç doktora gittim. Medikalde Fatma hanım yazmışlar ona da gittim Anadoluda Gülşen hanıma da gittim. Ama tek memnun kaldığım Fethi Hanay oldu. Kendisinin özel kliniği var. Tavsiye ederim. Ultrason cihazı da en yeni modellerden. Ve çok ilgili.
Sedaerdogaan Mervensn1 hangi hastane ve hamhi doktora gidiyorsun aceba ben Elazığ da gurbetciyim çok bi bilgim yok fatma hanıma başladım öneri üzerine ama sami beye de gidecem
Sedaerdogaan Mervensn1 ne zaman duydunuz yani tarihlerimiz çok yakında benim son âdet tarihi 19 Ağustos yarın gidicem doktora 8. Haftanın ilk günü sata göre bugün
Sedaerdogaan Zeynepusta ben medical parka Fatma hanıma gidiyorum yarın tekrar kontrol var inşallah gelişme olmuştur yoksa sonlandırılabilir gebelik ama doğu Anadolu hastanesi sami beyede randevu aldım onun cizahı çok iyi diyorlar
Sedaerdogaan Mervensn1 teşekkürler canım 😘 ilk gebeliğim geçen hafta kalp atışı duyucaz diye gidip duyamayınca şok oldum çok üzüldüm ne yapacağımıda bilmiyorum sizlere sormak istedim 💞💞
melmural @Sedaerdogaan doktor bana kalp atışı yok dedi korkuttu 7 haftalıktı hemen daha iyi bir hasteneye git canım 🙏🏻 Başka hastanede duyduk Allah’a şükür
Mervensn1 Sedaerdogaan birkaç gün önce duyduk 18 Ağustos son adet tarihim pardon orda yanlış ifade etmişim yukarıda 7+6 demişim bugün uygulamaya baktım 8+1 olmuşuz son adet tarihine göre ama ultrasona göre doktor bir kaç gğn önce 7+2 demişti onda yanlışlık yok 🌸