ayminaninannesi 7 haftalık olduk ve decavit kullanıyorum ac karnına icilcek yazılıyo ama ben ac içince haliyle mide bulantısı olup çıkarıyorum 🙄tok icsem birşey olurmu fikir verirmisniz doktora gidicem ama hafta ya sizden fikir almak istedim
Bbssra ayminaninannesi bu haftalarda folik asit kullanman gerekmiyor mu ben decavite 12.haftada başlamıştım aç tok farketmez demişti doktorum
Gaye5678 ayminaninannesi ona daha erken değil mi ? Bana da vermedi doktorum sadece folik asit kullanıyorum
umudum321 Bbssra doktorum bana folik asit vermedi 13havtalik olacaz ilk ogrendigimden beri decavit bide devit damla verdi onları kullaniyorum
Serpil34 Tok da içebilirsin. Ben tok içmiştim sonra bende kabızlık yapıyo diye kesti doktor başka ilaç verdi
ayminaninannesi Gaye5678 haftaya kalp atisi icin gidicem doktora solicem de ben de anlamadim midemi kotu yapti sabahlari zaten surekli cikariyorum ac karnina olunca haliyle hap felan kalmiyo midemde
Papatya-20 ayminaninannesi folik asit içemen gerekiyor 12 hafta dan sonra decavit içilir doktor mu verdi sana decaviti
ayminaninannesi Papatya-20 evet cnm folicone kullanıyordum doktor onu bitirince buna basla dedi ama cok kotu yapti beni surekli cikariyorum
Papatya-20 ayminaninannesi cok şaşkınım nasıl olurda erken haftada folik asit vermek yerine bu vitamini verir sor Bi gittiginde istersen internetten arastır cok erken
cnmannem ayminaninannesi canım akşam yatmadan önce kullan ben 7 aylık hamileyim kullandığımdan beri öyle yapıyorum bir öyle yiyebiliyorum zaten başka türlü mideyi çok yakıyor
bebisloading ayminaninannesi bana tok demişti doktorum, kahvaltı sırasında alıyorum hatta haftada 1e indirdi çünkü folk asit değerim çok yüksek.
Hediyeserkan ayminaninannesi ben 4. Haftadan beri kullanıyorum hep tok kullandım. Doğuma kadar da devam edeceğim.
Gngr_33 ayminaninannesi bende içiyorum hatta 2. Kutuyu aldım eczacı bana kahvaltı arasında iç devam et kahvaltıya dedi mide bulantısı falan olmuyor