Ftma4 ballisiyavrum yaptığın yere bağlı aslında ben daha adet gününü bekliyorum ilaclarimizi inşallah bu ay alicaz dört buçuk falan tutuyor bizim ki
funda035 Kızlar benim ilk denemem 30 yaşındayım ama yumurtam az çıktığı için garanti olsun diye 2 tane transfer yapıldı. Çok şükür ikisi de tuttu 9+2 olduk🥰🙏
sabr_sukur_dua Gizemmmmmmkync Merhabalar siz asilama ile mi hamile kldiniz acaba bende asilama yaptirmayi dusunuyorum sizce nasil bir surec bahsedebilir misiniz
Gizemmmmmmkync sabr_sukur_dua canım günaydın. Malesef ben aşılama ile hamile kalamadım. Şu an tüp bebek tedavisine başladık
22_07_18 Ftma4 mrb canım tüp bebek tedavisi gördüm hamdolsun rabbime 6 haftalık hamileyim 2 adet embriyo tranferi istedim doktorumdan çok ısrar ettim çok şükür ikisi de tutunmuş ikiz bebeklerime hamileyim ilk zor bi süreç hem maddi hem manevi rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah sağlıklı kucağımıza almakta nasip etsin inan o mutlu haberi alınca o çektiğin iğne acısı diye birşey kalmıyor hepsini unutuyorsun Rabbim hayırlısını versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 🤲
Esra-dmr Ftma4 var tabii canım ama biraz da doktoruna kalmış. Normalde 35 yaş altına ikiz yapmak yasak. Ancak yaşın 35den küçük 2 kez negatif sonuçlanan tüp bebek yaptıysan ikiz yapabiliyorlar. Bu yasa gereği böyle. Ama ben 24 yaşındayım yumurtalık kanseri geçirdim doktorum sağolsun o yüzden iki yükleme yaptı. İnşallah hayırlı haberler alırsın sende 🙏🏻☺️
Esra-dmr Haticee0393 canım yemeğini yaparsın ağır iş yapma sadece. Ben çıkıp yürüyüş bile yaptım hareketsizlik daha problem ki doktorlar da önermiyor zaten
Gulhan Gzlgzl ah inşallah 💜 Şimdi transferden önce beslenme konusunda özellikle tüketmem gereken birşey var mı ? Ananas , nar suyu , kabak çekirdeği şimdilik okuduklarım genelde bunları öneriyolar
Gzlgzl Y-S-S-Kra10- onu kullandım şimdi buna geçtik ilk vurdurdum geldim bu çok ağırmış bacağım belımı hissetmiyorum🙈