Bana 2 embriyo transfer edildi birisi iyi birisi orta kalite olduğu için garanti olsun diye ama bir tanesi tuttu, normalde 35 yaş üstüne ve ikinci denemede koyuyorlar, ben 31 yaşındayım yumurtam az toplanmıştı ve garanti olsun diye iki transfer yapıldı. ilk denemede çok şükür tuttu şuan 4 aylık olucaz🥰🙏🏼Sabır gerektiren bir süreç ama sonucu düşününce seve seve sabrediliyor. Önce amaç yumurta büyütüp geliştirmek zaten kişiye göre iğne veriyor göbekten yapıyorsunuz, sonra yumurta toplama işlemi var anestezi verilip yapılıyor 15-20 dk bir işlem. Uyandığınızda biraz ağrınız oluyor. İki güne geçmişti bende. Aynı gün eşinizden sperm örneği alıp aynı gül döllenme sağlıyorlar ve ertesi günden itibaren hergün arayıp bilgi veriyorlar işte örneğin; 10 yumurta toplandı 5 i döllendi diye sonraki günlerde ise bölünme normal şeklinde devam ediyor diye bu böyle 5 gün devam ediyor hergün bebeğinizden haber alacak gibi tlfda bekliyorsunuz heyecanla🙈🙈Benim dondurulmuş embriyo olacağı için 5 güne kadar bekleyip dondurdular 5.güne gelemeyenleri ve gelemeyecekleri hemen taze transfer ediyorlar. Tüp bebek başlangıcından gebelik tanısı koyana kadar herhalde 18-19 bin civarı para harcadık. Umarım açıklayıcı olmuştur herşeyiyle anlatmaya çalıştım çünkü bende burda böyle uzun ve detaylı yazıları okumayı çok seviyorum🥰🙏🏼Allahım isteyene aratmasın inşallah ve tüp bebek için bekleyenlere de ilkinde sağlıkla kavuştursun🙏🏼🙏🏼