Benur Umutlabekle merhaba kahveregimsi pembemsi arasi rekelenmeleriniz geliyormuydu kan baktrmadna once
Benur Senaesmer merhaba kahveregimsi pembemsi arasi rekelenmeleriniz geliyormuydu kan baktrmadna once Senaesmer
Benur Elbet-birgun-kavusacagiz merhaba kahveregimsi pembemsi arasi rekelenmeleriniz geliyormuydu kan baktrmadna once
Benur Haticedemir1 merhaba kahveregimsi pembemsi arasi rekelenmeleriniz geliyormuydu kan baktrmadna once
Benur Mucizee80 merhaba kahveregimsi pembemsi arasi rekelenmeleriniz geliyormuydu kan baktrmadna once
Aysenur-ozturk Benur hayır canım hiç bişeyim olmadı olmadığı için tutmadı sanmıştım hatta çok üzülüyordum
Benur Leylaaa38 merhaba kahveregimsi pembemsi arasi rekelenmeleriniz geliyormuydu kan baktrmadna once
Leylaaa38 Benur kan baktırdıktan sonra oldu bir kaç kez hemen hastaneye gittim serum takmışlardı serumdan sonra gidiyordu
Benur Busbushatun merhaba kahveregimsi pembemsi arasi rekelenmeleriniz geliyormuydu kan baktrmadna once
Senaesmer Merhaba kızlar ; ben geçen sene 2 kez deneme yaptım ve olumsuz oldu tutunma gerçekleşmedi 3.deneme için aynı yeremi gitmeliyim yoksa başka bir hastane doktor mu aramalıyım. .
zynpada Senaesmer tedavinizi nerede yaptırıyorsunuz? Bizim çok şükür ilk denemede tuttu doktorumuz da gayet ilgili isterseniz tavsiye ederim gönül rahatlığı ile