Elbet-birgun-kavusacagiz Guler27kumsal ankarada prof. bulent berkere yaptirmistim tup bebek 7.500 du ilaclarla beraber 11 bin tutmustur ama gecen senenin fiyatiydi bu zam gelmistir buyuk ihtimal bide herkeselte ilac lar ayni kullanilmadigindan fiyatlar degisir canim
Guler27kumsal Elbet-birgun-kavusacagiz çok teşekkür ederim ben daha yüksek fiyat bekliyordum aslında 🥰
Benur Elbet-birgun-kavusacagiz merhaba kahveregimsi pembemsi arasi rekelenmeleriniz geliyormuydu kan baktrmadna once
Senaesmer Guler27kumsal hastane ucreti 8 bin tutmustu Igneleri eczaneci tanidik varsa daha uyguna geliyor varsa oyle imkaniniz oyle alin ilk denemede bizim de 16 bn denk gelmisti ikinci tedavide daha uyguna hallettik
Benur Senaesmer merhaba kahveregimsi pembemsi arasi rekelenmeleriniz geliyormuydu kan baktrmadna once Senaesmer
Umutlabekle Papatya0707 ben gidiyorum canım tüp bebek yaptırdım tuttu çok şükür 6 haftayız şuan iki hafta sonra kalp atışına gideceğiz inşallah
Umutlabekle Papatya0707 ben memnun kaldım. Hatta ilk doktorum Abdullah beydi tedaviyle gebe kaldım daha önce. sonra doktorumu değiştirdim ve bebeğimin kalbi durdu. Ve ben yine Abdullah beye başvurdum kürtajımı ona yaptırdım ve tüp bebek yaptırdım şuan doğurana kadar vazgeçmeyi düşünmüyorum ☺️
Benur Umutlabekle merhaba kahveregimsi pembemsi arasi rekelenmeleriniz geliyormuydu kan baktrmadna once
Umutlabekle Papatya0707 ilk bebeği kan pıhtılaşmasından dolayı kaybettik. Pcos var bende başka bi sıkıntımız yoktu ama biz beklemek istemedik tüp bebek yaptırdık
diamond2635 Merhaba arkadaşlar; benim de ilk tüp bebek denememdi.5. Gün embriyosu çift transfer yapıldı.Bugün transferin 10. Günü beta hcg 437 çıktı çok şükür🥰
Benur diamond2635 merhaba kahveregimsi pembemsi arasi rekelenmeleriniz geliyormuydu kan baktrmadna once
Cero-19 Ftma4 sadece sağlıklı beslenin ve bol su için vücudunuzdaki ödem gitsin , ve hep güzel düşünün,sabredin ♥️
Aysenur-ozturk Ftma4 yasak olduğunu biliyorum ama benim doktorum 2 etti biri tuttu 21 yaşındayım ben de ilk denememizdi hem de kılıfına uyduruyorlar yani tüm hastalarına 2 ediyor
Benur Aysenur-ozturk merhaba kahveregimsi pembemsi arasi rekelenmeleriniz geliyormuydu kan baktrmadna once
Benur Rumeysaaa merhaba kahveregimsi pembemsi arasi rekelenmeleriniz geliyormuydu kan baktrmadna once
Aysenur-ozturk Benur hayır canım hiç bişeyim olmadı olmadığı için tutmadı sanmıştım hatta çok üzülüyordum