Mucizee80 Cansuturk hiç idrar testi ypmamstm 10.gun kan verdim 16.7 ydi 12.gun yaptım ama negatif çıkmıştı ama kanda 50.2 ydi
Mucizee80 Cansuturk evet öyle bugün kan sonucum çıkmadan test yaptım çift çizgi çıktı hafif silik değerimde 375 çıktı
Cansuturk Mucizee80 farkedermi sabah ilk idrar yada gün içi acaba cuma benimde kan verme günümde napsam biemedim
Mucizee80 Cansuturk bnce kan verin idrarda bazen çıkmayabiliyor negatf çıkarsa boş yere strese girip üzülürsünz değer düşük olunca negatf çıkıyor en azından kan kesin sonuç
Cansuturk Mucizee80 evet haklısın zaten pazartesi benim transferim ogünü saymıyoruz bugun 7. Gün hertürlü erken idrar garanti bos cıkar
Benur Mucizee80 merhaba kahveregimsi pembemsi arasi rekelenmeleriniz geliyormuydu kan baktrmadna once
Cansuturk Mucizee80 eevet olumlu hıssedıyorum kendimi ama kısmet inş tutmustur cok emek harcanan maddi manevi zor bir donem
Mucizee80 Cansuturk kesinlikle öyle Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın olumlu düşünmen çok güzel ben çok olumsuz düşünüyordum
Cansuturk Mucizee80 valla öyleyim ama gün yaklastıkcada arada stres oluyorum ya bu poİtiflik negatifle sonuclansa naparsın diye allah korusun 🤲
Mucizee80 Cansuturk öyle düşünme hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebeklerimiz beklemek zor ama inan dgru zamanda geliyorlar bol bol dua et emeklerin boşa çıkmasn inşallah