Mujdeee877 Haticedemir1 hiç bilmiyorum ki canım düşük mü çıktı. Transferden sonra prolutex i vurulmamız gerektiğini söylediler sorgulamadım bende açıkçası düşük mü diye🙈
Mucizee80 Haticedemir1 prolutex daha iyi tutunsun diye kullandriyor canım ben yumurta toplamadan birgün sonra başlamıştım
Mujdeee877 Mucizee80 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Gözün aydın canım Maşallah. Görüştün mü doktorunla kese görmek için gün verdimi. Bende verdim sabah kanımı ama 2 de çıkıcak benim sonucum.
Mucizee80 Mujdeee877 görüştüm canım 28 Aralıka randevu aldm bir daha kan vermene gerek yok dedi ama ben 1 hafta sonra vercem😊
Mujdeee877 Mucizee80 hadi hayırlısı canım benim çoook sevindim😍 hep beklemeyle geçiyor bu aralar😊 umarım herşey yolunda gider🙏🏻
Mucizee80 Mujdeee877 çok sağol canım inşallah seninde değerin kat kat artmstr hep bekletiyorlar sonu güzel olsun da bekleriz😍
Mujdeee877 Mucizee80 canım benimde 1091 olmuş tam iki katı artmamış 628 di en son değerim bilemedim moralim bozuldu azıcık. İnşAllah herşey yolundadır
Mujdeee877 ratatosk 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Çok sağolun 2 günde bir 2 katı deniliyor diye biran endişe ettim. %60 ise güzel inşAllah. rahatlattınız sağolun🙏🏻
Mujdeee877 Mucizee80 ister istemez biran endişe ediyor insan😔 çok şükür iyi diyorlar biraz daha rahatladım🙏🏻
Mucizee80 Mujdeee877 %60 artması lazım en az genelde 2 kat deniliyor rahat tut içini inşallah kese için ne Zaman gidecksn
Mucizee80 Cansuturk hiç idrar testi ypmamstm 10.gun kan verdim 16.7 ydi 12.gun yaptım ama negatif çıkmıştı ama kanda 50.2 ydi