Anne18 Brbrrr canım meyvelerden muz çilek armut yeşil elma bu tarz şeyler yiyorum Kuru yemişlerden fındık, ceviz, badem, fıstık VS yiyorum
Almilaaa Bizde 18. haftamızdayız ilk aylardan beri tek sıkıntım mide yanması😔 bulantı sorunu hiç yaşamadım ama nedense bu yanma peşimi bırakmıyor hâla🙄
Esra0508 Almilaaa 25 hafta bitmek üzere deli gibi yaniyo Yesemde yemesemde gaviscon şişesiyle yasiyorum
Brbrrr Anne18 14+5 im canım malesef daha değil net birşey söylemedi doktorumuz henüz ilk erkeğe benzetti bi hafta sonrasında Kıza benZetti 13 haftalıktı o zaman net birşey diyemem daha dedi :) benim 2. Gebeliğim ilk gebeliğim 9 haftalıkken kalbi durmuştu kürtaj oldum o yüzden herşeyden tereddüt ediyor korkuyor insan 😐
Ecmelbeyza Anne18 kuzu bana da verdi gaviscon bi kapak içiyorum 5dkda tamamdır 👍🏻 hemen uyuyorum 😅tekrar başlamasın diye
Ecmelbeyza Merveesila ben midem yanınca soda içmiştim midem patlayacak gibi oldu limonla karbonatlı karıştırınca foş eder Ya öyle 😅
Merveesila Ecmelbeyza dokunmuş size o zmn bana çok iyi geldi yarım limon sıktım öyle içtim sade icemem diye neden dokundu o kadar acaba