mercimeginanne Anne18 baharatlı yada yağlı mı yiyorsunuz?? Bn bunları kaçırırdam midem yanıyor. Rennie çiğniyorum hemen
prenses_annesii2603 Anne18 baharatlı yağlı yemeklerden uzak durun süt, yoğurt, salatalık,elma yada rennie şurup kullanabilirsin geçiriyor
Minikkus2021 Anne18 kişiden kişiye değisiyo canim mesela benm hic bulantim olmadi ama ilk gunden beri mide yanmasi yaşiyorum yemek yemeye korkuyorum o kdr kötü oluyo.şuruplar bile fayda etmiyo.
Anne18 mercimeginanne yoo öyle acı baharatlı yemiyorum da aslında bilemedim valla 1 haftadır falan ara ara başladı mide yanmaları geceleri
mercimeginanne Anne18 gebelikte oluyor ama dediğim gibi bende baharat ve yağlı yemekte oluyor. Hatta ben yemeklerden karabiberi çıkardım kullanmıyorum artık
Ecmelbeyza Anne18 1 kurabiye yedim akşam hayatım karardı 😖çok yanıyor gece başlıyor dimi dün de vardı .
Ecmelbeyza Anne18 ah güzellerim benim Minnak saçları mı var olcak bizim fındıkların 😍fındığı bile geçtik kocamaaan olduk 🥳
Brbrrr Anne18 benimde 14+5 sabahları uyandığım da migde bulantısı ve aşırı açlık hissediyorum sizde de oluyor mu karnınız çıkmaya başladığımı
Anne18 Brbrrr bulantı ile uyanıyorum fazla birşey yiyemiyorum bende kuzum hemen 2 3 birşey yiyip hapımı alıyorum
Brbrrr Anne18 bulantıya rağmen yemekte istiyorum aç gibi hissediyorum kendimi yemek yedikten biraz sonra ama yiyesi de gelmiyor değişik 😣