Mahbuss Ecemileee tahmini 31 Ocak görünüyor nasipse inşallah 😍 yavaştan başladım alışverişe ama eksikler hiç bitmiyor kafa karıştırıcı biraz
Srpmzcn Ecemileee 2 ocak gibi olacak inşallah. Eksikler bitmiyordu 🥰 yavaş yavaş tamamlıyoruz alışverişimizi 🤗❤
Duru999 Srpmzcn ayniyiz💙 kendinizi nasil hiss ediyorsunuz? Benim bebeyim makat gelisi ve haraketlerini hep vajinamda hiss ediyorum baya korkuyorum.
monaroza Ecemileee Tahmini 28 ocak ama ocak sonu şubat başı diyoruz 😊 çoğu eksik bitti sayılır artık gün sayacağımız zamanlara geçmek istiyorum 🥰
Drsn33 Ecemileee Allah kısmet ederse 3 Ocak yada 6 Ocak bakalım:)))eksikler aldıkça çıkıyor bitmiyor :)))
Ebru222 28 Ocak görünüyor tahmini doğum tarihi. Eksiklikler az kaldı çoğu bitti. Kucağımıza da almak nasip olur inşallah ❤️ 24+5 🍯 Kızımla ❤️
Ecemileee mucizemucize17 bebegın bezi ve takım almadım hiç canım hastane çıkışları zıbınları var ama takım olarak yok. Bırde benım için olanlar eksik
Mahbuss mucizemucize17 bebek bakım ürünleri ve daha alacağım kıyafetler var Bide beşiği var arabasinida sonra alacağız gibi duruyor. Ben zaten yeni yeni başladım ama en geç 32 haftaya kadar herseyin tamamlanmasını istiyorum kafam rahat olsun inşallah öyle olur 😊
Busraveminisi1 Ecemileee son adet tarihine göre 19 ocak ama bizimki önden gidiyor doktorumuz yılbaşından sonra bekleyelim dedi🙈❤️Başladık cinsiyeti öğrenir öğrenmez ağırlaşmadan iyice bitireyim istiyorum😅