threestar deletedmom357 ilk aylar tatlıdan tiksiniyordum tuzlu yiyordum hep ekşi pek yemedim tuz aşeriyordum o derece, su an tatlı da gayet yiyorum kızım olacak 🤣
deletedmom357 Akmaral doktor erkege benziyor kesin değil demişti 3 hafta sonra gel net soylerim demişti 3 hafta geçmesini bekliyorum 🤭
Eczmery123 Ben de ekşi yiyebiliyorum. Tatlıyı gebe değilken çok severdim, şimdi hiç yiyemiyorum. Sağlık asıl önemli olan ama kızım olsa daha çok sevinirim sanırım. İnşallah kızım olur,hayırlı sağlıklı bir evlat olur ❤️
deletedmom357 Eczmery123 gönlünden geçen neyse Rabbim gönlündekini versin sana İnşaAllah canım benim 🤲
threestar esraizmirli 4 kere kustum sadece ve hamdolsun gayet güzel geçirdim yatarak falan geçmedi kızım olacak ☺️😬 tam tersi erkek olup 4 ay basını kusmaktan kaldıramayanları biliyorum bu tarz genellemeler doğru çıkmıyor bence 😄
deletedmom357 esraizmirli belli olunca yazalım ikimizde buraya unutmayalım İnşaAllah erkek olucak mi bakalım ben unutsam sen yaz bakalım ne olucak yavrularumuz🤭😅😍
esraizmirli deletedmom357 ay tamam canım tüm belirtilerimiz aynı gibi hayırlısı olsun hakkımızda ☺️☺️
Berrinyr deletedmom357 uu bende limonu mandalina gibi yedim,ekşi erik turşu turşu suları diyodum ekşi olan ne varsa getirin tad alamadığımda yine limona sarıyodum😂😂🙈 tatlıdan tiksindim aksine sonuç kızım olucak👐
threestar esraizmirli ilaç içmedim ben 😂 her neyse cinsiyet belirlemiyor böyle seyler demek istiyorum 😊
nurmavisi deletedmom357 yaa bende hep ekşili, tuzlu be salçalı şeyleri istedim aşerme dönemimde amaa oğlumuz olacak 😅 o biraz vücudun ne istediğine bağlı bebekten çok galiba 🙊
egemommm esraizmirli ayın 27sinde kontrolüm var belki netleşmiş olur 16.haftada olmuş olcam o zaman 😊
esraizmirli egemommm oo netleşir inşallah hayırlısı olsun sağlıkla al evladını kucagına inşallah ☺️🤲🏻
nurmavisi deletedmom357 sağlıklı olsunlar da yoksaaa canımızın ne çektiğine kalsa iş beton kemirenler hatta kömür yiyenler bile var hamileyken 😂
deletedmom357 Ebruozyolcu canım 13 haftalık cinsiyet kesin mi belli oldu yada tahmin etti sadece doktor