Esoo0698 Mom092 Yaaa Allahıım eşimde çok hissetmek istiyor ama ne zaman hareket etse çağırsam eşimi bebiş duruyor 😁
MihricanA Esoo0698 Ayni sey bende de oluyor esim elini koyana kadar yerinde durmuyo esim koyunca duruyo birden az önce hissetti ilk defa esim o da ayağıyla 😂😂 karnima denk gelmisti ayagi koltukta yatarken aha vurdu dedi😂
Mom092 Esoo0698 ben ne uğraşlar verdiimm bi bilsen esim gorsun diye tam vuruyo guzelce duzenlice videoya aliyorum duruyodu 😄 ben coronaya yakalandim esimle 14 gun karantinada kaldik hergun o kdar guzel vuruyodu ki esim hepsine sahit oldu 😄
Esravebebekleri Ben de 25 haftalığım. 18 haftalıkken hissetmeye başladım. O kadar şahane bir duygu ki. Benim ikiz bide her hareketlerinde ben sizi yerim diye bağırıyorum😍 Rabbım olmayan herkese tattırsın bu duyguları
Esoo0698 MihricanA Ay yok valla gece uyurken koluna vurduk bi ama babamız uyuyordu o sırada şansını kaybettiii😁
MiranEfeninannesi Ayy bende 23 haftadayım ve son 2 güne kadar hiç hissetmemiştim. O kadar heyecanlı hareketler ki artık hissediyorum bende 😊
MihricanA Esoo0698 Her hamilelik farklı oluyomus ya arkadaşım da 2. Ye hamile ilkiyle alakasi yok diyo😂 26+5 de daha yeni hissetti valla esim de bekle bekle hissedemiyordu adam
elisas-mom Ben şuan 31 haftaligim resmen tekmeler yiyorum çok bariz belli hatta sert vurduğunda aciyor bile😊benimde öyle yapıyordu patlıyor gibi Dr a sordum kordonla oynuyor yada hıçkırık tutuyormuş 🥰🥰🥰