Esoo0698 Kızlar 20+2yim geçen haftalarda içimde balık yüzüyor gibiydi şimdi 1-2 gündür içimde mısır patlıyor gibi oluyor “pat” ediyor 4-5 dakika sonra tekrar patlıyor bu bi 5-6 kere oluyor 🥰 Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim ☺️
MihricanA Esoo0698 O mısır patlamaları bikac hafta sonra disardan da görünecek o zaman karnina sarilacaksin♥️
Seftalininannesi11 Esoo0698 bizde 20+2 yiz bugün hissettim bende ilk defa maşallah kızım dokundurdu karnıma 🥰😍🥰
goncaaa25 Merhaba 13+4 bende 2 ıncı gebeliğim ama ben hateketlerını arada hissedyrum cnku sadece sabıt byerde bı agırlasma oluyor arada bbekmidir acaba
Esoo0698 goncaaa25 Benim ilk gebeliğim kuzum ben o haftalarda hissetmedim ama 2. Gebeliklerde o haftalarda hissedildiği söyleniyor muhtemelen bebeği hissediyosundur ❤️
goncaaa25 MihricanA ama 2 ıncı gebelıkte 13 haftada hissedılebılrı dyo bende anlamafım saglık olsum da 😊
MihricanA goncaaa25 16 da bence daha net hissedersiniz benim ilk 18. Haftada hissettim 13 cok erken diye biliyorum
MihricanA Esoo0698 26+5 deyim oğlum o kadar güçlü vuruyor ki bazen canımı acitsa da kalbim duracakmis gibi heyecanlanıyorum Rabbim sağlıkla dogmalarını nasip etsin. En çok karnimdaki hareketlerini ozlicem galiba hamilelikte🥰
goncaaa25 Esoo0698 muhtemelen kuzum arada sabıt byerde ha ı gaz olsa heryere vurur dye dusunuyorum ama bu oldgu yerde sankı ıcımden bısı cekılıyo 😂 bıde zayıfım ya hıssedyrum
Mom092 Esoo0698 bikac hafta sonra o kdar guzel vuracak ki😍 o vuruyor ben vuruyorum parmagimla ittirerek sonra tepki veriyor tekrar cok tatliisss😂
Esoo0698 Mom092 Yaaa Allahıım eşimde çok hissetmek istiyor ama ne zaman hareket etse çağırsam eşimi bebiş duruyor 😁
nilsmother Esoo0698 bizde 20+3 üz sağ sol heryerden hissediyorum aynı şeklide hatta dışarıdan Bile görünüyo o kadar tatlıkiiii anlatamamm iki gündür de aşaya vuruyo pıt pıt yicem bacaklarınııı🥰🥰😬