balyanakoglum Nurunsl 28+1iz savaş var içerde geceleri uyutmuyor nerdeyse oğlum 🤗 alışveriş de giyim alıyorum yavaş yavaş. Biberon emzik aldım. Beşik dolap hala yok 🤗
balyanakoglum Nurunsl zamanla daha da hareketleniyorlar canım endişelenme bazı bebekler az hareket eder. Görümcemin oğlu hiç hareket etmezmiş nerdeyse. Bi doğdu kurt var sanki çocukta 🤗
Nurunsl balyanakoglum ☺️ Yapı meselesi demek ki.. aman sağlıklı olsunlarda valla zor süreç hamilelik 🤲🏼
Busraveminisi1 Kizimveoglumm doğrudur canım sezaryan sonrası normal doğum deneniyormuş sanırım duydum sanki öyle bir şey ama siz ve doktorunuz daha iyi bilir tabi ki🥰
Musabzehra Nurunsl güzel gidiyor çok şükür agirlasmaya baslasamda. 25 haftaliğiz . Hazırlıklara da basladik. Hem kendim için hem bebek için. Biraz erken aslında ama güzel şeyler denk geldikçe aldım😍
Nurunsl Musabzehra olsun nasıl istiyorsanız öyle yapın :) millet hamile olduğunu öğreniyo daha cinsiyeti öğrenmeden başlıyo alışverişe 😀
Kizimveoglumm Mugee09 günü vermedi ki tahmini söyledi eşiminde dogum günü oldugu için haftasıda doluyor oğlumun bir sıkıntı olmasa bende o gün olsun istiyorum tabi nasip herşeyin hayırlısı
Nezkavran Nurunsl 24 haftalığız bizde herşeyimiz hazır beşik ve bebek arabası hariç😊 Hareketleri düzensiz benimkininde uzanınca toplanıyor göbeğimin ortasında sertlesiyor 🥰
Nurunsl Nezkavran maşallah :) güçlü değil daha tam hareketleri. Bazen günde hafif hafif hissediyorum o kdr 🤐
seydaau Nurunsl ben hiç almadım henüz teyzemin oğlu olmuştu görmeye giderken bizde ebebekten aldık birsürü şey 😃 zıbın mont vs. Bende bakcam artık
Ysm-- Nurunsl şükür iyi gidiyor 26+4günlügüz hareketleri düzenli diyebilirim sagolsun kızım gelmeden çok hareketli olacagını belli etti🥰 bebek arabası ve bir kaç tulumdan başka hiç birşeyimiz hazır degil 🤷🏼♀️