seydaau 24+4 benimde sürekli oynuyor kızım❤️❤️ Ben daha hiç alışveriş yapmadım😂 anne yanı alcam işte onu araştırmaya başlıycam
Kizimveoglumm seydaau anne yanı beşik mi yoksa babynest mi beşik alacaksanız bende alacağım modeli size öneririm 😇
Gzmmstf Nurunsl 24 haftalık oldum canım bende düzensiz oynamaları hala düzene girer sağlıkla alırız kucagımıza inşallah
symslmz Busraveminisi1 ben de 27+1 im sizin gönderinizi okuyunca bi nebze rahatladım üç gündür o kadar az oynuyor ki ağlıcam arrok korkudan akşamları zorla oynuyor normalde aşırı hareketliydi :( bugün randevum var neyse ki 😭
Busraveminisi1 symslmz aynıymışız sevindim🥰endişe etmeyin bazen bende bakıyorum gün içinde hiç canı isterse sadece yer değiştiriyor geriniyor bazende hiç durmuyor onlr da bizler gibi ruh halleri her gün değişken 🥰😂hayırlı haberler alırsınız inşallah🧿
Snszasla Nurunsl evet halen düzensiz 27 haftalık olduk kuzumla bazen yerinde hiç durmuyor bazen de hareket etsin diye bekleyip duruyorum ne zaman düzene binecek bende merak ediyorum insan endişe ediyor çünkü
Kizimveoglumm Nurunsl valla gayet güzel haraketleri gün boyunca oynuyor allaha şükür doğumda 19 ocak olacak galiba hayırlısı ile kucagımıza alalım hepimiz 😇
Busraveminisi1 Kizimveoglumm amin inşallah 🥰🤲🏻Benim son adet tarihine göre 19 ocak ama ultrasona göre daha erken gözüküyor sizin de öyle mi sat 14 nisan benim
Kizimveoglumm Busraveminisi1 benim 27 nisan son adet tarihim sezeryan oldugum için 19 ocakta 38+1 haftalık oluyor doktorun 19unda alırız demişti ama bakalım tabi ne olacak 19 ocak olmasını istemem babası ile aynı gün dogum günü olacak nasip olursa tabi ama belki erken belki geçde olabilir 😇😊
Ssmzsh Nurunsl bende aynı şekilde 2 takım giysi var onlarda hediye gelmişti bide şok markete bebe küveti gelmişti onlardan aldım yavaş yavaş başlamak gerek çünkü birden alınmıyor biraz fiyatlı ürünler var 😊
Nurunsl Busraveminisi1 sen çoğu şeyi almışsın bn bi kaç kıyafet aldm o kadar🤭😦 pahalı ya. Sağlıklı olsunlarda aman
Busraveminisi1 Nurunsl yaa ne bileyim hep yetişmeyecek korkusuna cinsiyeti öğrendiğimizden beri alıyorum ne lazımsa indirimde gördükçe 🙈
Nezkavran Nurunsl 24 haftalığız bizde herşeyimiz hazır beşik ve bebek arabası hariç😊 Hareketleri düzensiz benimkininde uzanınca toplanıyor göbeğimin ortasında sertlesiyor 🥰
Minik2829 Eylulll 27+5 haftalik olduk.1 2 haftadir düzenli.hatta çok hareketli şu son 1 haftadir.dokunmama bile gerek yok😀 savaş var sanki icerde😀
Minik2829 Nurunsl 27+5 haftalik olduk.1 2 haftadir düzenli.hatta çok hareketli şu son 1 haftadir.dokunmama bile gerek yok😀 savaş var sanki icerde😀