_ikiprensannesi_ 34+4 ağrılı sancılı geçiyor küçük oğlumda olunca 😔 inşallah sağlıkla alırız kucağımıza🧡
Mrymozr User67 12 haftada bi tahmin yürütmüştü doktorumuz ama yanıldı 17. Haftada kesin demişti bakalım yanılmamıştır bu sefer inşallah suan 19 haftalığız.
Nurunsl Ebru222 valla dünden beri bnde çok az hissediyorum. 2 gün önce daha iyiydi ama herkes böyle diyor demekki normal olarak anlıcaz 😕 bilemedm kim🤷🏼♀️ Sola yatıyorum bayadır tık yok
Ebru222 Nurunsl benimde öyle. Bende içimi karartmiyorum. Hayırlısı yiyecek ekmeği varsa zaten gelir. Allah bağışlasın bize ne diyelim ❤️
nisanmaral User67 10.haftadayız şu an, 12.haftada kontrole gideceğim bi soracağım bakalım, belki cinsiyetini belli eder 😅
KayBus Bende 7+3üm kalbinin sesini henüz duyamadım ama doktorum ekrandan gördüğünü söyledi. Bakalım 1 ay sonra bende duymaya gidicem inş 🤗
User67 minigim2805 Mahbuss bende şuan 18 haftalık +0gun bebeginizin hareketlerini hissedebiliyormusunuz benimki gün arasında fazla olmuyor
Mahbuss User67 ben şuan 24 haftanın içindeyim canım hissediyorum gün içerisinde hareket halinde olduğum için az hissediyorum ama geceleri hareketli oluyor baya Senin haftan erkenmis daha çok düzenli olmaz benim o zamanlar 2 gün hissetmediğim bile oldu