Elmaveannesi User67 12. Haftada doktorumuz yuzde 99 demişti cinsiyetine ve değişmedi :) suan 30+2 olduk
Mozi1605 Mirammm 10+4 olduk şükür benim mide bulantım birden kesildi dün de yaşadınızmı aynı şeyleri merak edıorum biraz korktum açıkçası bende .
minigim2805 10+4 haftalığız cuma günü kontrolüm var hayırlısı inşallah 🤲 Allah herkesin gönlüne göre versin 🤲
User67 minigim2805 Mahbuss bende şuan 18 haftalık +0gun bebeginizin hareketlerini hissedebiliyormusunuz benimki gün arasında fazla olmuyor
Mahbuss Nurunsl ben 18+5 te hissetmeye başladım canım o zaman hafifti ama şuan baya netleşti vurduğu yerde karnım inip kalkıyor 😀 dışardan görebiliyorum yani
Mahbuss Nurunsl ama öyle düzenli bir hareketi yok daha çok geceleri hareket ediyor gün içersinde çok az
Ebru222 24+5 haftaligiz 17 haftalıkken cinsiyeti en net hareketini de 22 haftada hissettim ve sonra kesildi anlamadım. Çok az hissediyorum
Mahbuss Nurunsl ama sorduğum herkes genelde böyle diyorlar o yüzden bende pek endilesenmemeye çalışıyorum
Nurunsl Ebru222 valla dünden beri bnde çok az hissediyorum. 2 gün önce daha iyiydi ama herkes böyle diyor demekki normal olarak anlıcaz 😕 bilemedm kim🤷🏼♀️ Sola yatıyorum bayadır tık yok
Bhrykndmr User67 15+3 deyim hala öğrenmedim, merak içerisindeyim 😍 Haftaya randevum var. İlk gebeliğim, hep kızım olsun istemişimdir ismi bile hazır☺️ Allah’ım gönlüme, gönlümüze göre nasip eder inşallah 🤲🏻🧿