Sdhs06 Kızlar 27 +1 haftalık hamileyim 72 kiloyla hamile kaldım bugün sağlık ocağın da tartıldım 82 kılo olmuşum çokta kilo almak istemiyorum ne yapabilirim sizce 😚😚
Deryayurt Sdhs06 canım hamur isinden uzak dur yiyor musun bilmiyorum ama ben cok yemistim 53 ile hamile kalmistim doguma girdigimde 79 kiloydum davul gibiydim böyle göbegim ayrı bi cumhuriyetti sanki 😁 çok yedim ama iştahım da çok açıktı haliyla tansiyonda oldu gebelikte dogumdan sonra verdim ama 2 ay sonra 56 kiloya düstüm diyet yaparak
Minik2829 Sdhs06 Bende 10 kilo aldim malesef.Allahtan boyum 1.70 gostermiyorum.dogumdan sonra vericez artik😊
Adeviye Sdhs06 canım bir ara çok hızlı aldım ben de kilo 7. Buçuk aylıkken falan durdu inşallah durur senin de
Pnarsldk Sdhs06 Ben 64 ile hamile kalıp 83 kilodayim şu an 36 haftaligim🙈 Ilk bebeğimde de çok almıştım ama hiçbişey yapmadan sadece emzirmeyle eski halime döndüm o yüzden bunda da pek sıkıntı yapmadım inşallah yine aynı olurtabi😂Emzirmek kilo vermede en büyük etken oldu benim için yani 🤩
pptya01 Deryayurt doğumdan sonra diyet yapmayı nasıl becerdiniz ya ben emzirdikçe acıktım canım tatlı çekti meyve suyu içtim
Ftmgns Akşamları ekmeği hiç tüketme, porsiyonu da küçük tut ve mutlaka akşam yürüyüşü çok iyi geliyor. Gece çok acıkırsan tarçınlı süt veya minik bi kase yoğurt yersin.
Deryayurt Sdhs06 yemeği kesme canım 3 aydan sonra bebek anneden besleniyor o yüzden doymaman normal sadece ekmegi azalt hamur isinide tamamen kesemiyorsan azalt tuz seker bunlar hep kilo yapiyor
Ftmgns Sdhs06 bence kesinlikle var vermesen bile almanı engeller belli bir zamana kadar. Doğuma da yardımcı olur. Ben her akşam 40-45 dk yürüyorum.
Sdhs06 Deryayurt balım öyle sürekli pasta börek biri de değilim kız normalde ben şerbetli tatlı yemem artık bi oturmuştu 4-5 dilim baklava yemeye başladım normalde sevmem 😂 sevsem kim bilir ne olur
srpgnr Diyetisyen faydalı olacaktır ben hamile kaldığımdan beri gidiyorum sadece bebeşe kilo aldırmak için besleniyorum
Sdhs06 Minik2829 benim boyumda 1.68 ama hani belli olmıyor ki kilo aldığım sadece karnım çıkıyor bgun saglık ocağın daki ebe de diyor hiç 10 kilo almış gibi durmuyorsun
Yelizimmmm3447 15 haftada 2 kilo aldım 😔 asıl şimdi başlıyor kilo alışlar çünkü ben çok yemeye başladım acıktığım zaman ben ben olmuyorum 1 haftadır böyleyim 😔
Yelizimmmm3447 Sdhs06 bundan sonrası fena geliyor 😂 25 haftada 10 kilo aldım kızlar yardım diye post açabilirim 😂Allahım hepimize yardımcı olsun hiç birimizi bu yolda bırakmasın sağlıkla inş ❤️
Deryayurt pptya01 ben emzirmedim canım sütüm yoktu malesef 15 gün emzirebildim cok azdı süt sarılık oldu ac kalınca doktor süt yetmiyor mama ver dedi mamayi alinca memeyi hic emmedi sütte tamamen gitti