cnmannem Ummytbs aynen ya maşallah ne kadar güzel bir kadınmışsın 😂 Allah sağlıklı ve analı babalı büyütsün inşallah bebişini darısı biz bütün gebişlerin başına🧿🧿☺️❤️
Merve002 Allah salih evlat eylesin inşallah❣😘, hiç doğum yapmış gibi gözükmüyorsun masallah😘 darısı başıma inşallah bende böyle kolay doğururum🥰🥰
Wonderanne Ummytbs Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤲🏻🤗 masaAllah ana oğul çok güzelsiniz 🌷
Nrykml Ummytbs Geçmiş olsun bebeğine de sana da canım ne güzel yazmışsınız gerçekten asiri moral oldun bize ben çok etkilendim 💕 inşallah herkes böyle kolay doğumlar görür ( Bu arada çok güzelsin 😄😗😍 maşallah Resmine bir kaç dakika baktım yani su gibisinnn)
Ummytbs Nrykml Çok sağ ol canım, oğlum güzellik kattı. Size de bebişleriniz güzelliğinize güzellik katacak. Umarım korkusu olan annelerimize biraz da olsa yüreklerine su serpmişimdir. Bende biraz korkuyordum, boşaymış😂😘
Teachermomm1 Ummytbs Ummytbs maşaallah 🧿 Hayırlı ömürlü olsun inşaallah 🙏 biz de bugün 39 haftalık olduk bekliyoruz bakalım nasıl bir doğum olacak diye senin hikayen içimi aydınlattı ins bende senin gibi kolay bir doğum yasarim
mercimekkmom Ummytbs yaaaa nasıl güzelsınızz maslllahhhh😍 cok guzel bır anne ve cok guzel bı hıkaye🥰 Allah ım sen konuyu bılıyorsun amın darısı bızlere🙈
Ummytbs Merve10090 Asla korkma, normal doğumu gözümüzde büyütmüşüz😂 Bi tane daha doğururum şu an daha tecrübe edindim👶🏻🥰
Ummytbs Ebruyavuz0 Ya kıyamam, seni çok iyi anlıyorum. Allah eşini ve bebeğini sağ salim sana kavuştursun. Hiç canını sıkma, bize rabbim yardım ediyor❤️
saziye51 Ummytbs Ummytbs merhaba ben de şuan 5 haftalık hamileyim ve benim de eşim asker görevde şuan sanırsam bende sizin gibi tek başıma bi hamilelik geçireceğim ve çok korkuyorum umarım benimde sizin gibi olur 🥰
Ummytbs saziye51 Seni öyle iyi anlıyorum ki, asker eşi güçlü olmalı. Bebişin seni hissediyor, bana oğlum güç verdi. Kendini asla bırakma, rabbim yanımızda. Umarım bu süreci mutlu mesut atlatırsın, duam seninle canım🥰