Merhaba güzel anneler ve anne adayları, hep doğum hikayelerini okuyup kıskanırdım. Sonunda doğurdum😂
Eşim üsteğmen , suriyede görevi. Bu sebeple izninde hamile kaldıktan sonra korona sebepli hamileliğim boyunca bir daha gelemedi. Hamileliğimi 4. Haftamda öğrendim ve ağır enfeksiyon geçirdim. Zor oldu ama 2 haftada geçti, sonrasında doğurana kadar balayı yaşadım. Hareketli gebeydim, işe gidiyordum, ev işleri vs yalnız hallediyordum. 15 kilo aldım, karnım top gibi bende pek bir değişiklik olmadı🤓
- Haftamda izne ayrıldım, evde ev işleri, keyif derken 37ye kadar geldim. Karnım yavaştan hareketlerimi kısıtlamaya başladı, kız kardeşim geldi yanıma. Sağ olsun, arkadaş oldu bana. Bebeğimin boy ve kilosu hep önden gitti, nişanım 38+6 da geldi. Suyum ise 39+1 de odada çamaşır asarken geldi😂
Duş aldım, sakince giyindim. Sancım yoktu, kaynanmı arayıp bilgi verdim, kontrol için meraktan özel hastanemde acile gittik. 2 cm açıklığım varmış, beni 22.00 da yatırdılar. Sabaha kadar ebemle sohbet ettim, regl hafif sancısıyla güle oynaya 9 cm açıklık yaptım. Gelen giden sesim soluğum çıkmıyor site tuhaf karşıladı, sanki doğuracak olan ben değilmişim gibi 😂 Sabah 7.30 gibi 2-3 dk de bir sancı geldi, yatağın kenarına tutunup nefes alıp vererek cok rahat karşıladım. Hiçte zorlamadı 9-10 arası açıklık beni. İyice suyum patladı ıkınmam geldi, diyorum doğurucam ıkınmam lazım. Sakın ıkınma doktor geliyo dediler, yahu diyorum tutamıyorum geliyor😂😂 zorla tuttum, doktorum geldi çatalda 3 ıkınmada başı gördüler, o kadar güzel ıkındım ki nefes kalmadı, bebek bana göre iri olduğundan kesi atmak durumunda kalındı, 3 iç, 4 dış dikişim var. Bebeğimi kaldırıp bana gösterdiler o anki his olağanüstü. Bu benim mi? Sanki dünyanın en güzel hediyesi size verildi ve siz bulutların üstündesiniz. Doktorum sana helal olsun diyip makas uzattı, kes bakalım kordonunu dedi😂 Oğlumun kordonunu ben kestim, az kokladım sonra dikişlerimi atarken doktor, ebe ve hemşirelerimle muhabbet ettik😂 Doğum sonrası biraz üşüdüm, 2 saat beni ayrı odada tuttuktan sonra kendi odama çıkardılar, eşim akşamına sürpriz yapıp geldi. Oğlum 3,5 kilo 53 cm doğdu. Şu an dünyanın en mutlu insanı benim, asla korkmayın.
Kolay doğumlar dilerim size, şuraya bir zafer resmi bırakıyorum😂
Kendinize iyi bakın😘
https://hizliresim.com/72QT3J