Mirayse1 Ncmtntuuba ilk gebeliğimde 19-2arasında hissetmiştim sırt üstü yatınca sanki bişi kayıyormus gibi ama bir iki hafta snra baya baya kendisi hissettirmişti. Simdi ikinci gebelim 15. Haftama yeni girdim henüz hissetmiyorum 🙂
Chucky Ncmtntuuba ilkini 16 da hissettim ikinciyi 9.5 haftadan beri bir şeyler oynuyor ama bebek mi çözemedim 🙈
Ncmtntuuba LeylaKrlll sağlıkla büyüsün insallah ben de kız hissediyorum doktorlar kesin değil ama erkeğe benziyor diyorlar ama
LeylaKrlll Ncmtntuuba amin inşallah🥰 kaç haftalıksın bende başından beri erkek hissediyordum öyle oldu 😍
Ncmtntuuba LeylaKrlll 18+4 bugün. Son kontrolde sdce doktor kız olabilir dedi gerisi erkek gibi dedi. Benmde içimde kız bar. Sağlıklı olsunlar da 🥰
Ncmtntuuba Chucky yaramaz cocukşar anne karnında bile çok hreketli olur derler.bma diyorlar senin çok uslu olacak gör bk.
Chucky Ncmtntuuba aksine kızım karnımda oynamazdı günde 5 kez 1er saat nst girerdim her gittiğimde 🙈 ama şimdi sn durmaz 😂
zynb_ozkn Ncmtntuuba 16. haftamda seyirme şeklinde hissediyordum 23+5 deyiz son bir kaç gündür dışarıdan da belli oluyor ilk çocuğum
Ncmtntuuba zynb_ozkn sizin cinsiyet belli mi ? Allah’ım lütfen artık bende hisseseyim üstüne de dışardan da belli olsun
Ncmtntuuba zynb_ozkn doktor bir kız deid bir erkek net birşey bilmiyorum ama artık ayrıntılıyı bekliyorum netleşmesi için ama ben kız hissediyorum. Bende erkek daha hızlı hareketlenir kızlar geç olur diye biliyorum
UmayAsya 16.haftamda hissetmeye başladım şuan 17 haftalığız yemek yediğimde uzandığımda pıt pıt vuruyor