asiltosumm35 Ncmtntuuba kesinlikle soyle canim 😍 bi bakiyorsun sen tasiyorsun ama babasina cok tepki veriyor 😂
Ayaad 15 16 haftalık gibi hissettim şuan 17+3 ve baya hissediyorum ikinci olduğu içinmidir bilmiyorum ilkini bu kadar erken hissetmemiştim
Strawberry Ncmtntuuba ilk gebeliğim. İlk 18+5 te hissetmiştim. İlk zamanlar yaşnızca düz yattığımda hafif kıpırtılar hissediyordum gün geçtikçe şiddeti arttı.
annepanda Ncmtntuuba ben estetik ameliyatı oldum 4 sene once karin germe. Şuan normaldede karnım kaşınsa kaşışam hissetmiyorum. En çok merak ettiğim bebegin hareketlerini hissedebilecekmiyim. Suan 14 haftalik.. ama cok sabırsızlaniyorum..
Ncmtntuuba asiltosumm35 yaaa versin versin babası ölmüş üstüne bir de çok göbeğim de yok diye kocaman olsun artık tekme atsın diye dolanıyo4 🤣
Zdgnsym93 Ncmtntuuba ilk gebeliğim .sanırım 17+5gibi hissetmiştim. Şimdi de daha da netleşti şükürler olsun. Bugün 18+3 olduk ☺
Ncmtntuuba Zdgnsym93 yaaa ne güzel her gün hissediyor musunuz ? Maşallah darısı en yakın zamanda başıma
LeylaKrlll Bende biraz erken hissetmeye başlamıştım çok güzel bir hissti 18. Haftanın içindeyim genelde solumda oluyor pıt pıt kalp atması gibi arada 😍