Dumannn Sevcandumaan anladim insallah saglikla kucaginiza alirsiniz henuz duzenli degil sancilarimiz😌
Dumannn Sevcandumaan bi de bisey sorabilirmiyim doktorunuz 33 te bu inis cikis icin ilac vs ya da dinlenme onerdi mi ? Yoksa normal mi karsiladi cok merak ediyorum
Dumannn Yani arkadaslar diyelim duzenli sanci hep 80 in ustunde gibi bisey oluyor dimi 20 lere 40 lara filan inmiyor galiba.
Sevcandumaan Tgbkzn evet düzenli değil çok hissetmiyorum çünkü bi sertleşme oluyor sadece ve belden kasığa doğru ağrım oluyor tıpkı adet sancısı gibi
Tgbkzn Sevcandumaan doğum sancısında bel ağrısı bacak ağrısı kasık ağrısı ve aşağıya doğru baskı çok oluyor benim sağ bacağım çok ağrıyordu ve kasılıyordu belimde öyle
Sevcandumaan Tgbkzn benimde sol bacağıma kasıktan sancı giriyor ve O an ayakta isem felaket oluyor adım bile atamıyorum
Sevcandumaan Dumannn normal karşıladı çünkü düzensiz sancı olduğunu söyledi. Zaten 32. Haftamda izne ayrıldım dinlenmeye başlamıştım . kanaman ve sancın olursa ve aralığı 5 dk ya düşer ise hemen geliyorsun dedi
Esradlg askimm54 sancı yok canım benim 60 olduğu halde doktorum normal demişti şuan 37. Haftadayım bende