Gulsemin68 Tubisssss aynı bende cuma gidcem inşallah sorun yoktur ilacı içtim içeli ağırlarım hafifledi
Tubisssss Gulsemin68 kız aynı benimde porogstn verdı onu kullnyom grcıyo agrısı vıtamın hapı içiyom sen ıcıyo
Tubisssss minemom canım benm adet günüme daha 2 hafda varken goguslerım agrısı başladı ben adet olcam diye umursamadım ama hamileymısım Rabbim e çok şükür 5+1 gün oldu şuan bel agrısı karın agrısı var bende
minemom Tubisssss benim adet sancılarım da çok oluyordu önceden bel ağrısı göğüs hassasiyeti var umarım ikiyüzünde ağrıları geçer 🙂
Tubisssss Gulsemin68 inşallah olmaz kuzum kalbın ferah tut sen hep dualarimiz hepımıze 🤲 hbr ver bızede
Birmelekannesi17 4 haftalık olanların beta su kaç acaba birde beni m kese görünmüyor sizinki grundu mu
Tubisssss Birmelekannesi17 benım lı 4+5 ken gözuktu canım kese var daha küçük dedı cuma gtcm bende inş. Büyümüştür ya senın de daha küçük o yüzden gözükmüyo dur kalbın Ferah tut kişiden kısıye degısıyo bunlar
Ozlemm1186 Birmelekannesi17 az önce acile gittim kasıktan baktı keseyi gördü haftaya kalp atışları için gel dedi 4 hafta 3 gün
minemom Birmelekannesi17 geçtiğimiz Cumartesi 235 ti ama ben betamı beklenen adet günümden 6 gün önce yaptırdım planlı bir gebelik olduğu için
Tubisssss Gulsemin68 sende cuma gtcn bende 2 mızde hbr verelım kuzum bırbırmıze inş. Sende bende ıyı sonıc alırızz🤲❤❤
Tubisssss Birmelekannesi17 amin cümlemizin inş. Sende keseyı görursun inşallah kafan karısmasın olır mu kısden kişiye değişiyo kese geç döllenme olduysa o yüzden kese hemen gözükmez