minemom Hamileliğin 4. Haftasında olan arkadaşlar burada mııııı? Neler hissediyorsunuz, neler yaşıyorsunuz? 🤗
Ozlemm1186 minemom burdayımmmm cnm 4 hafta 3 gün ağrım vardı acile gittim az önce ultrason la baktı kese görünüyor herşey normal dedi haftaya kalp atışları için gel dedi
Mervensn1 minemom biz 7+6 yız ama o sıra yeni öğrenmiştim çok zordu bazı doktorlar keseyi görmedik diye korkutmuşlardı stresli geçmişti sen stres yapma görünmezse kan değerlerini kontrol et ona göre de doktora gidebilirsin🌸
Tubisssss minemom canım benm adet günüme daha 2 hafda varken goguslerım agrısı başladı ben adet olcam diye umursamadım ama hamileymısım Rabbim e çok şükür 5+1 gün oldu şuan bel agrısı karın agrısı var bende
Pnr-kznky Ozlemm1186 canım benimde 4. Haftam galiba ama kadıklarımda sürekli agrı var sende de oluyor mu sürekli
Ozlemm1186 Ozlemm1186 sürekli oluyor cnm az önce acilden geldim kese görünüyor dedi herşey normal ama ilişki yasak dedi
minemom Ozlemm1186 bende 4 hafta 1. günündeyim çok sancım var adet sancısı gibi göğüslerde acı var hassaslık var tuhaf bir acıııı… aşırı yorgunluk çalışıyorum bi de zor geçiyor… ultrasonda görmedim daha erken diye düşündümm
Papatya-00 minemom bende 4 hafta tam benimde adet sancısı gibi sancım var ve kahverengi lekelenmem oluyor ara ara
Ozlemm1186 Gulsemin68 progestan verdi banada günde 3 kez dinlenceksin dedi ilişki kesinlikle yok dedi
Ozlemm1186 Gulsemin68 benimde düşük riski var dedi az önce acikdede herşey normal dedi kime güvencez bilmiyorum biri düşük riski var diyor öbürü normal diyor kese bile normal götünüyor dedi anlamadım hangisi doğru 🤔
Gulsemin68 Benimde kasıklarım ağrıyor du ilaç verdi bu cuma bakcak alltan baktı gördü ama karnımdan baktığına göremedi neden acaba bildgisi olan varmı çıkmışmdir yukrıya
Tubisssss Gulsemin68 daha kücük oldu ıcın gözükmez Altan bakıyo ilk gün ztn doktor lar Bnmde ole oldu 4+5 günlük ken Altan baktı kese var küçük dedı cuma gtcm inş. Büyümüş tur
Gulsemin68 Tubisssss aynı bende cuma gidcem inşallah sorun yoktur ilacı içtim içeli ağırlarım hafifledi
Tubisssss Gulsemin68 inşallah olmaz kuzum kalbın ferah tut sen hep dualarimiz hepımıze 🤲 hbr ver bızede
minemom Papatya-00 benim de bir kere lekelenmem oldu netten baktığimda yerleşme kanaması diyor bir kere daha olmadığı için çok endişelenmedim ben