nev_hena 21 haftalık hamileyim 4,5 kilo aldım. Doktor 24 haftaya kadar 6 kilo kota koymuştu. Özellikle önümüzdeki 3 hafta bol bol yürüyüş yapıp dikkatli besleneceğim bakalım. 🙈
Esrayaz90 25 haftalık olduk ve şimdiye kadar 2.5 kilo aldım 64.5 oldu kilom. Boyum 1.75 umarım böyle devam eder
babyceylan Ipek0z gayet normal.bulanti.kusma yasayan arkadaşlar kilo veriyor genelde 10 kilo vereni bile duymustum
threestar babyceylan 19+4 haftalığız, 4 kilo aldım 5 kilo vermiştim ilk aylarda su an onu almış gibi oldum 😂
Pinar_00pd Benefit canım benimde öyle oldu 19 haftama kadar hiç kilo almamıştım 2 haftada 5 kilo birden aldım 😔 ama şuan 26 haftalığım 7 kiloyla devam
Derinsmom 16 haftalığım 4 kilo aldım ama sanırım bunun 1 kilosu falan şimdiden ödem çünkü ellerim şiştiği için yüzüğümü bile takamıyorum🤷🏻♀️
babyceylan Derinsmom tuzu azaltın bol su ve yuruyus yapin doktorada söyleyin bu durumu bence. şimdiden bu kadar ödem normal olmayabilir.
Edizinannesii babyceylan ben 5 aylıkken 4 kilo falan almıştım şimdi 33. haftaya giricez 11 kilo aldım 24. haftadan sonra bian da ayda 3 kilo aldım. Tehlikeli dönemler o dönemler 🤦♀️