Mervella34 Twinsmomm01 inşallah rabbim nasip eylesin , benimde duam sağlıkla doğup küvöze girmemeleri ama rabbim bilir işini 🤲🏻
Adeviye Twinsmomm01 muz ye kaşar ye ben kaşar çok yemedim ama son hafta çok muz yedim bir hafta da 400 gram almış
Twinsmomm01 Adeviye muzu yiyorum ama çok kabız yapıyor beni bu haftalardada kabız olmamam gerekiyor napcam bilmiyorum kaşarı yiyorum ama muz biraz sıkıntı 😢 sizi kabız yapmıyormu
SEVGiHASAN Twinsmomm01 kesinlikle öyle canım bugün de bitti diye her gün şükür ediyorum korkuyorum resmen 36+2 de alacak rabbim kısmet ederse inşallah tabi dururlarsa bide🙏🏻
Aysegulum27_ SEVGiHASAN selam vitaminleri bıraktınmı kalsiyum magnezyum felan .şuan neler kullanıyorsun
SEVGiHASAN Aysegulum27_ şuan sadece d vitamini ve Demir ilacımı kullanıyorum iğnelerim de bu hafta son
Aysegulum27_ hhb53 selam vitaminleri kullanıyormusun hangilerini devam ediyorsun .magnezyum calsiyum demir ilacı felan
hhb53 Aysegulum27_ 1 aydır hiç bir ilacımı içmiyorum canım mide bulantısı yapıyor diye 🙈 yediğim şeyleri sağlıklı yemeye çalışıyorum